1. home
  2. BILLA отвори нов модерен магазин в кв. Княжево

BILLA отвори нов модерен магазин в кв. Княжево
 

 

Веригата инвестира в изграждането на обекта над 2 млн. лв. и разкрива до 30 нови работни места


02/11/2023 - BILLA България откри своя 56-ти магазин в София. Обектът се намира в новоизградения Ритейл парк Княжево, разположен в подножието на Витоша и на основна пътна артерия - булевард „Цар Борис ІІІ“ 272.


Инвестицията в магазина надхвърля 2 млн. лв. и обезпечава максимално удобство и комфорт за по-бързо, лесно и приятно пазаруване в уютна атмосфера. Обектът посреща клиентите с модерна фасада по австрийски модел, съвременно оборудване, дигитални и енергоспестяващи нововъведения и традиционното за веригата разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. С откриването на новия филиал, BILLA разкрива и близо 30 нови работни места.


Магазинът посреща своите първи клиенти с ексклузивни промоционални предложения, които ще бъдат валидни в обекта цяла седмица – -25% от цената на всички вносни сирена, всички бири и всички видове уиски, както и още промоционални предложния в други стокови групи. Специалните оферти ще важат до 8-ми ноември и от тях ще могат да се възползват всички клиенти на магазина, пазаруващи с BILLA Card.


Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 часа.


Разнообразният асортимент от над 6000 артикула включва свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, апетитни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, скара и готвени ястия от топла витрина, както и сезонни нехранителни артикули на атрактивни цени.


Новооткритият магазин разполага с каси за самообслужване, които позволяват на клиентите да организират, сканират и платят своите покупки напълно самостоятелно. За удобство на клиентите с коли, магазинът разполага и с паркинг.


Обектът е оборудван още с енергоефективно осветление, електронни етикети и ново поколение хладилна инсталация, които съдействат за намаляване на емисиите на парникови газове и за редуциране на отрицателното въздействие върху околната среда.