1. home
  2. BILLA отвори нов магазин в Хасково

BILLA отвори нов магазин в Хасково
 

 

Супермаркетът посреща клиентите с атрактивни промоции и асортимент от над 7000 артикула


01/02/2024 - Днес BILLA България откри първия си нов магазин за 2024 г. в гр. Хасково. Обектът се намира на ул. „Банска“ №59. 


Компанията инвестира 2 млн. лв. в изграждането на обекта и продължава активната си експанзия в страната, като до края на годината са планирани да отворят още 11 нови BILLA магазина.


Новооткритият филиал на BILLA в Хасково разполага със светла и просторна търговска зала, съвременен интериор, дигитални иновации и повече удобства за клиентите. Сред тях са характерните за веригата експресни каси на самообслужване, които позволяват на потребителите сами да организират маркирането и заплащането на покупките си. С цел по-добра ефективност и минимално отрицателно въздействие върху природата, обектът е оборудван с дигитални етикети, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление.


Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 ч. Разнообразният асортимент от над 7000 артикула включва свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, прясно месо с гарантирано качество от „Българска ферма“, изпечен на място хляб и домашно приготвени ястия от топлата витрина.


Новооткритият обект на BILLA в Хасково посреща първите си клиенти с ексклузивни промоционални предложения и специална брошура. В рамките на една седмица притежателите на BILLA Card могат да се възползват от -25% от цената на всички лютеници, сосове, макаронени изделия, на всички био продукти и на всички видове бира.


Всички седмични предложения на BILLA можете да разгледате тук