1. home
  2. BILLA otkri vtori magazin v Smolyan

BILLA България откри втори магазин в Смолян
 

 

Жители и гости на града ще могат да пазаруват по-лесно и бързо, като сканират самостоятелно продуктите на каси за самообслужване.


15/12/2022 - Днес, 15-ти декември, BILLA България откри втори магазин в Смолян, като част от стратегията си за експанзия в малките и средно големи населени места. Той е разположен в новопостроения ритейл парк, в централната част на града – на ул. „Белия камък“ 24. Локацията на първия търговски парк на територията на областта осигурява удобен достъп както за шофиращите, така и за пешеходците от съседните жилищни квартали „Райково“, „Невяста“ и „Нов център“. Инвестицията на стойност над 2 млн. лв. обезпечава изграждането на магазин с обща площ от 1300 кв.м., оборудван с модерна апаратура за отлично клиентско преживяване. Посетителите ще имат възможността да избират от над 8 000 продукта с високо качество на достъпна цена. Сред тях попада и богато разнообразие от артикули от портфолиото на веригата, включително от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium.


„Ръководени от стремежа да бъдем все по-близо до своите клиенти, избрахме тъкмо „Ритейл Парк Смолян“ за изграждането на своя най-нов филиал в сърцето на Родопите. Локацията е изключително комуникативна – в непосредствена близост до Oбщината и с директен достъп до основната пътна артерия в града – ул. „Доктор Петър Берон“. Вярвам, че професионалното отношение на екипа и уютната атмосфера, ще превърнат обекта в предпочитано място за пазар на жителите и гостите на града“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.


Новооткритият магазин на BILLA се отличава с просторна търговска зала с площ от 1000 кв. м., оборудвана изцяло с LED осветление, както и с енергоефективни хладилни витрини с мисъл за природата. Електронни етикети заменят хартиените, като дават на клиентите цялата необходима информация за теглото, производителя, произхода и цената на всеки артикул. За  по-голямо удобство на клиентите, освен с традиционните каси, магазинът разполага и с 4 каси на самообслужване, които дават възможност за по-бързо самостоятелно сканиране и заплащане на покупките.


По случай откриването на най-новия си обект, BILLA ще зарадва жителите на Смолян със специална брошура с ексклузивни предложения и атрактивни оферти зa широк набор от xpaнитeлни и нexpaнитeлни пpoдyĸти. Те включват 20% отстъпка на всички артикули в отдел „Плодове и зеленчуци“, прясно месо и печива, ястия от топлата витрина.