1. home
  2. BILLA откри нов модерен магазин в Шумен

BILLA откри нов модерен магазин в Шумен
 

 

Новият обект на веригата се намира в новопостроения Ритейл Парк „Шумен“


07/12/2023 - BILLA България продължава да разширява търговската си мрежа от магазини в страната, като отвори свой нов обект в Шумен – в новопостроения Ритейл Парк „Шумен“, на ул. „Кралевиче“ №1. Той е разположен на удобна локация, в близост до Арена Шумен и до центъра на града. Компанията инвестира над 2 млн. лв. в изграждането на третия си супермаркет в града, като разкрива над 20 нови работни места.


Новият обект ще посреща потребителите всеки ден, от понеделник до неделя, между 7:30 и 22:00 часа, с богат асортимент от над 8 000 артикула. Той включва свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, прясно месо „Българска ферма“, хляб и закуски, изпечени на място, скара и готвени ястия от топла точка, както и продукти от собствените марки на веригата – Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio.


Новооткритият магазин на BILLA в Шумен следва високи стандарти за енергийна ефективност и е оборудван с редица технологични решения, щадящи природата - енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление и електронни етикети с подробна информация за всеки артикул. Обектът разполага и с експресни каси на самообслужване, на които клиентите могат сами да организират и да платят своите покупки.


Магазинът посреща първите си клиенти с ексклузивни предложения, които са част от специална седмична брошура. Потребителите с BILLA Card ще могат да се възползват от
-25% на всички колбаси, на всички водки и ликьори и на всички видове храни за домашни любимци.


Още изгодни седмични предложния от BILLA може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura