1. home
  2. BILLA отбелязва 7-ми рожден ден на Обучителния център в София

BILLA отбелязва 7-ми рожден ден на Обучителния център в София
 

 

Над 4000 служители на веригата са преминали през първата „Школа за експерти“ в ритейл сектора у нас


04/07/2023 - BILLA България отбелязва 7-мия рожден ден на Обучителния център в София на 4 юли. Над 4000 служители са преминали успешно обучения в сферата на ритейл сектора в специализираната „Школа за експерти“. Освен въвеждащите обучения, които всеки нов служител преминава, центърът предлага надграждащи програми за повишаване на квалификацията и личностното развитие на настоящи служители.


„Нашата цел е да осигурим не само качествено и пълноценно обучение на новите служители, но и да предоставим на настоящите възможността непрекъснато да подобряват своята квалификация и меки умения. Увереният старт и професионалното развитие на служителите в последствие е изключително важна предпоставка за растежа на компанията. С гордост можем да кажем, че нашият обучителен център е мястото, в което служителите ни стават експерти в своята област.“  – сподели Ивелина Евстатиева, ръководител човешки ресурси в BILLA.     


В Обучителния център на BILLA в София се преподават както теоретични познания, така и практични умения, благодарене на симулираната работна среда в магазина. Освен въвеждащи и опреснителни  курсове, основна част от допълнителните обучения са свързани с  развитието на служителите, преминаващи на ръководни позиции. Усъвършенстването на лидерски умения е водещ приоритет за веригата, тъй като те са основополагащи за сплотяването на екипите, ефективната комуникация и създаването на хармонична работна среда.


BILLA България разполага с общо четири изградени Обучителни центъра в София, Стара Загора, Варна и Плевен, като до момента над 6000 служители са преминали успешно обучения в тях. За постиженията си в областта на развитието на човешките ресурси, компанията e сертифицирана като „Топ работодател“ за България от престижния международен институт Top Employers Institute.