1. home
  2. BILLA обяви безплатна доставка през Glovo за целия месец ноември

BILLA обяви безплатна доставка през Glovo за целия месец ноември
 

 

 

По случай наближаващия коледен сезон и голямото празнично пазаруване, BILLA ще зарадва своите клиенти в София с подранил подарък. През целия месец ноември потребителите, които поръчат продукти от онлайн канала на веригата, ще могат да се възползват от безплатна доставка до своя дом. Виртуалният магазин на BILLA е достъпен през платформата Glovo и в него се предлагат над 4000 артикулa, сред които прясно изпечен хляб и закуски, скара и готвени ястия от топла витрина и винаги свежи плодове и зеленчуци от “BILLA Градини“.


От 2 до 8 ноември 2023 г. включително, BILLA предоставя за своите клиенти вълнуващи предложения с до -50% от цената на избрани продукти. Те ще бъдат налични и в онлайн канала на веригата в Glovo, като сред тях попадат някои от най-предпочитаните продукти за дома и трапезата, както и мултипак оферти с два продукта на цената на един.


От 2 ноември BILLA ще представи част от своя специален коледен асортимент от артикули, с които клиентите ще могат лесно и изгодно да се подготвят за наближаващите празници. Всеки четвъртък от ноември, разнообразието от коледни продукти ще става все по-богато. Празничният асортимент на BILLA ще бъде достъпен и онлайн за всички, които искат да напазаруват всичко необходимо за дома и семейната трапеза без да напускат домовете си.


Онлайн магазинът BILLA е още един начин веригата да бъде винаги близо до клиентите си, като им осигурява възможност да си набавят необходимите продукти само с няколко клика. През сайта на Glovo или мобилното приложение на платформата, потребителите могат да намерят желаните артикули на цени като в магазина и те да бъдат доставени на посочения адрес в рамките на 45-60 минути.