1. home
  2. BILLA Градини е любима марка на потребителите в категорията „Собствена марка – храни и напитки“

BILLA Градини е любима марка на потребителите в категорията „Собствена марка – храни и напитки“
 

 

27/06/2024 - BILLA Градини безапелационно спечели първо място в категорията „Собствена марка – храни и напитки“ в надпреварата "Любимите марки" за 2024 г. Над 34 000 души гласуваха в единствената потребителска класация у нас, давайки своята обективна оценка за брандовете, спечелили тяхното доверие. В топ 3 в същата категория влезе и друга собствена марка на търговската верига – Clever.


Програмата BILLA Градини стартира през 2014 г., предлагайки на потребителите богато разнообразие от винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани с грижа от над 40 родни производители. В рамките на програмата, експертите на BILLA осъществяват стриктен контрол на целия процес – от засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на в магазините на веригата. Ежеседмични изследвания в лаборатории гарантират, че плодовете и зеленчуците с марка BILLA Градини, които достигат до клиентите, са със значително намалени или дори без остатъчни количества пестициди. Това означава не само по-здравословна храна, но и защита на околната среда и по-добри условия на труд за производителите.


Другият финалист в класацията – Clever, е първата собствена марка на BILLA, която се появява на пазара преди близо 20 години и бързо печели доверието на потребителите с отлично съотношение между цена и качество. Днес Clever е един от най-разпознаваемите собствени брандове с повече от 200 хранителни и нехранителни артикула.


Класацията „Любимите марки“ е основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. Тя се провежда ежегодно и служи като важен индикатор за възприятието на брандовете на пазара и тяхното представяне спрямо конкуренцията.