1. home
  2. BILLA Днес – нова концепция, която комбинира уюта на кварталния магазин и богато разнообразие от качествени продукти

BILLA Днес – нова концепция, която комбинира уюта на кварталния магазин и богато разнообразие от качествени продукти
 

 

05/10/2023 - Първият обект BILLA Днес, който следва изцяло нова за веригата концепция, отвори врати в гр. Добрич на ул. „Христо Ботев“ 40. Магазинът съчетава уюта и удобството на кварталния магазин с добре познатото за клиентите на BILLA разнообразие от качествени продукти на достъпни цени и атрактивни промоционални активности.


Модерният квартален магазин ще посреща клиентите с приветлива атмосфера и редица удобства, позволяващи всеки да пазарува със собствения си ритъм. Без да се лута излишно и да чака на опашка, да открива лесно желаните продукти и да ги заплаща по-бързо, благодарение на хибридния модел от каси за самообслужване и традиционни каси.


Новите магазини BILLA Днес ще бъдат обекти с площ до 600 кв. м., които ще предлагат подбран асортимент, селектиран специално за ежедневните нужди на потребителите, както в кварталите на големите градове, така и в малките населени места.


„С магазините BILLA Днес искаме да създадем пространство, в което местните жители да се чувстват у дома си, когато пазаруват. Да познават екипа, който ги обслужва всеки ден, да намират точните продукти, от които имат нужда и да се възползват от атрактивните промоционални предложения, които предлагаме. Новият ни магазин в гр. Добрич съчетава модерен дизайн с удобна локация и качествени продукти от български доставчици, с което сме сигурни, че ще се превърне в предпочитана за потребителите дестинация за пазаруване. Нашата цел е да бъдем все по-близо до нашите клиенти, да превръщаме пазаруването в лека и приятна задача за тях, така че те да имат повече време за любимите си хора.“ – сподели Валтер Волф, главен оперативен директор на BILLA България.


Асортимент от над 5000 артикула ще бъде наличен в обекта на ул. „Христо Ботев“ 40, като той включва свежи и вкусни плодове и зеленчуци от сърцето на България, селектирани по програмата „BILLA Градини“, разнообразни печива и месо с гарантирано качество от „Българска ферма“. Топла витрина с любими сезони ястия очаква клиентите на веригата, а електронните етикети на регалите допълват дигиталните нововъведения в магазина. За по-голямо удобство са налични и каси на самообслужване, на които потребителите лесно и бързо могат да маркират и платят своите покупки.


С новата си серия магазини BILLA Днес, компанията се адаптира към желанията на съвременния клиент. Уютната атмосфера, по-удобната подредба и дизайн, който допуска повече слънчева светлина в обекта, гарантират отлично клиентско преживяване. Следващият обект BILLA Днес ще отвори врати в началото на ноември в село Граф Игнатиево, област Пловдив.