1. home
  2. billa_bday_news

През ноември BILLA предлага на клиентите на лоялната си програма средно 70% повече специални оферти.
 

 

Първата от предстоящите брошури, валидна в периода 03-09 ноември, ще съдържа допълнителни страници от офертата „1+1“ с част от най-търсените продукти01/10/2022 - По случай своята 22-ра годишнина на родния пазар, BILLA България подготвя специален подарък за своите клиенти. От 03 ноември, в рамките на 5 седмици, търговската верига ще зарадва потребителите с поредица от празнични брошури под надслов „Рожденикът черпи“. През целия период, броят на артикулите, включени в брошурата, ще бъде със средно 70% по-голям за клиентите, използващи BILLA Card. Ключова роля в първата брошура, част от кампанията, е отредена на офертата „1+1“ – „Купи два броя на цената на един“. В периода 03-09 ноември потребителите ще могат да се възползват от специална оферта при закупуване на близо 80 продукта, заемащи цели 10 страници в брошурата.


BILLA постоянно следи тенденциите в потребителското търсене, ръководена от стремежа да доставя все по-разнообразни възможности за избор. В отговор на търсенето на клиентите, в кампанията „1+1“ веригата селектира голям набор от продукти с високо качество на достъпна цена. Маркирани с тематичен знак, тези оферти обхващат основни категории продукти и любими артикули – „бестселъри“. Те включват предпочитани марки млечни продукти, колбаси, захарни изделия, варива, алкохолни напитки и перилни препарати.


По повод наближаващите празници, BILLA увеличава и обема на своята онлайн брошура. От началото на годината, тя включва по-голямо разнообразие от специални предложения за притежателите на BILLA Card, в сравнение с традиционната. Считано от месец ноември, тя ще бъде достъпна и със значително по-голям обем – около 34 страници, за целия период на кампанията. Те предлагат богато разнообразие от атрактивни артикули на достъпна цена. Сред тях са свежи плодове и зеленчуци с марката „BILLA Градини“, изкусителни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, родно месо с гарантиран произход от „Българска ферма“, както и широко портфолио от продукти от другите собствени марки на търговската верига – Clever, BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium.


Пълният набор от предложения, включени в първата по ред празнична седмична брошура на BILLA, е достъпен на сайта на веригата: https://www.billa.bg/.