1. home
  2. BILLA България предлага атрактивни кариерни възможности на млади таланти

BILLA България предлага атрактивни кариерни възможности на млади таланти
 

 

Компанията отпразнува 23-ия си рожден ден на водещия кариерен форум Career Show 2023


06/10/2023 - Стотици посетители се срещнаха с екипа на BILLA по време на Career Show 2023 и отпразнуваха заедно 23-ия рожден ден на веригата. Кандидати от цялата страна имаха възможността да получат напътствия и предложения за кариерно развитие или професионална промяна.


„Вече повече от две десетилетия BILLA дава възможност за кариерно развитие на млади таланти, които в последствие формират бъдещето на компанията и индустрията. Много се радваме, че се осъществяват събития като Career show, където имаме възможност да се срещнем с потенциални кандидати лице в лице, да поговорим с тях и да разберем какво ги вълнува и мотивира. Това е възможност и за нас да бъдем видени не само като голямата международна компания, която всички познават, но и като приветливия и енергичен екип, който сме.“ – сподели Ивелина Евстатиева, директор Човешки ресурси в BILLA България.


По време на кариерния форум бяха раздадени и наградите от престижният конкурс Career Show Awards 2023, който отбелязва най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и политиките в полза на обществото. BILLA България бе отличена с 4 награди, като получи златни статуетки в категориите „Изключителни екипни постижения“ и „Благотворителна инициатива“. Компанията грабна и две сребърни отличия в категориите „Изпълнителен директор“ и „Зелени практики“.


Като един от най-големите работодатели в страната, с над 5200 служители и 151 магазина, BILLA непрекъснато насърчава развитието на хората. Компанията предоставя отлични условия на работа и възможности за обучение под менторството на доказани международни експерти в сферата на бързооборотните стоки. За успехите си в областта на човешките ресурси и развитието и задържането на служителите си, BILLA България е отличена като „Топ работодател“ от престижния международен институт Top Employers Institute.