1. home
  2. BILLA България посреща Коледния камион на Coca-Cola

BILLA България посреща Коледния камион на Coca-Cola
 

 

01/12/2023 - Емблематичният коледен камион на Coca-Cola, който познаваме добре от екрана, пристига в България, за да донесе вълшебство и празнично настроение на всички, които очакват с трепет магията на Коледа. Ще го посрещнем през декември на паркингите на BILLA, които ще се преобразят в мини коледни градчета, в няколко точки на страната. Първата му спирка ще бъде в гр. Пловдив, бул. 6-ти Септември 221, на 2 декември от 15:00 ч.


Вече 23 години BILLA има силата да събира хората заедно около трапезата и да ги сплотява  в домашния уют. С течение на годините, мисията на BILLA е не просто да предлага качествена храна, а да създава изживяване, в което най-важни са вкусът, силата на малките жестове и удоволствието от споделените моменти. Затова и няма по-добър домакин на изключителния 19-метров американски камион на Coca-Cola. Тази зима той идва в България, за да ни докаже, че вълшебството на Коледа не е територия, запазена само за най-малките, тя може да завладее всяко едно сърце.  


BILLA ви кани да влезем заедно в коледното градче на Coca-Cola!


Ето и спирките на иконичния камион:

 

 

За да открехнем леко вратата към изненадите, които ще ви очакват в коледното градче на Coca – Cola, ще ви издадем някои от тях.


Фото кът с Дядо Коледа

Отредено му е специално място в коледното градче, за да могат всички малчугани, а защо не и техните родители, да запечатат срещата с белобрадия старец на снимка, която да остане скъп спомен за цял живот.


Специален кът за писане на коледни писма

С мили думи и пожелания в коледния дух, тази година всеки желаещ може да стопли сърцето на напълно непознат човек от друг град, избран на случаен принцип. Само един Дядо Коледа не стига, затова с тази инициатива, всеки ще има възможност да влезе в неговата роля, като дари радост и надежда.


Коледна работилница

Организирана е под егидата на „Операция Плюшено мече“ - най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи или в риск, които искат да се развият професионално. Всеки сръчен добротворец с голямо сърце може да изработи коледна украса на място и да я предостави за закупуване в различните градове на страната, в помощ на кампанията. Средствата от всяка продажба ще бъдат дарени за програмата “Скритите таланти на България” – образователен проект, който дава шанс на талантливи деца, лишени от родителски грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се реализират професионално.


Фото будка

Специална фото будка ще улавя емоциите от обиколката в коледното селце на посетителите, желаещи да се снимат. Под формата на моментални снимки, които можеш да вземеш още на място, всеки ще има възможността да отнесе спомена за веселото преживяване у дома. Освен това, снимките ще се качат автоматично на Дигиталното коледно градче, където всеки един присъствал ще допринесе за Коледната елха в неговия град. Защото знаете как е в наши дни – ако не споделиш, сякаш не си бил, а не хванеш ли момента, сякаш не го е имало.


Дигитална Коледна елха

Коледа без елха е като камион без колела. За да ознаменуваме гостуването на любимия на малки и големи празничен камион, който ще обиколи България, ще създадем дигитално Коледно дърво. То ще бъде изградено от всички снимки от фото къта, а малко преди финала, ще запалим светлините на Коледната елха, с помощта на всички присъстващи, за да внесем магия и топлина в този радостен момент, който ще запазим в спомените си за празниците.


Вярвате ли в чудеса? Ние сме винаги до вас, за да ги споделим!