1. home
  2. Асортимент
  3. BILLA | Топла витрина
 

 

Топлата витрина на BILLA ви предлага гарантирано пресни ястия. Очаква те разнообразие от вкусотии, сготвени с много старание и любов.


Топлите предястия имат важно знчение във физиологията и храненето на човека, като ускоряват процеса на по-интензивно отделяне на сокове от храносмилателната система. Могат да бъдат с различно съдържание – с месо, риба, със зеленчуци, с яйца, с различни видове тесто, млечни и др.


Любопитни факти за топлите ястия:

  • трябва да се приготвят от продукти с висока хранителна стойност 
  • трябва да имат красив завършен външен вид, приятен аромат и хрупкава повърхност 
  • прието е да се сервира порция от 50 г до 200 г.
  • налага се съхранението на някои топли предястия при съответния температурен режим да става чрез специализирано технологично оборудване в зависимост от техния състав и характеристика.


Ястията от топлата витрина на BILLA са особено предпочитани както за обяд, така и за вечеря. Направи своя избор от някое от вкусните предложенията от топла витрина като картофи с копър и чесън, печено кюфте или кебапче, прясно печено пилешко бутче и много други. Разгледай ги в най-близкия магазин BILLA, а нашите служители на място ще помогнат в опаковането на ястието.


Прясно, апетитно и винаги топло, в BILLA ви предлагаме уникална балансирана рецепта, приготвена от нашите майстори готвачи!