1. home
  2. 5 супер подаръка за Св. Валентин, които можете да намерите в близкия супермаркет BILLA

5 супер подаръка за Св. Валентин, които можете да намерите в близкия супермаркет BILLA
 

 

Денят на Св. Валентин наближава, а романтичните жестове са неизменна част от празника на виното и любовта. Ако все още не сте подготвили подарък за своята половинка, няма място за притеснение – в тази статия ще ви представим 5 бързи и лесни предложения, с които да изразите любовта си към своя партньор.


5 страхотни идеи за подарък от магазин BILLA


1. ЦВЕТЯ
Какво би бил един празник на любовта, без да поднесете красив и цветен букет на вашата нежна половинка? Направете деня още по-специален с великолепната селекция от цветя в магазини BILLA. Сред нея се открояват няколко страхотни предложения - 7 бр. лалета за 3,99 лв. 1 бр. роза в керамична саксия за 7,99 лв. и 2 бр. зюмбюли за 9,99 лв. с тематична декорация за празника.      


2. ТОРТА СЪРЦЕ

Всеки празник следва да бъде споделен в компанията на апетитни изкушения, с които да поглезите сетивата си. Насладете се на романтичния момент с половинката си и си подарете  вкусна торта във формата на сърце за 9,99 лв. Може да изберете между класически шоколадов пълнеж или Червено кадифе.


3. АРОМАТНИ СВЕЩИ

Създаването на приятна и уютна атмосфера е задължителна част от подготовката за всяко празненство, особено в деня на влюбените. Покажете романтичната си страна, като запалите тематична ароматна свещ в чаша, която можете да намерите в магазини BILLA на супер цена от 6,99 лв.


4. ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА

Продължаваме списъка с предложения за подарък за Св. Валентин с плюшена играчка по избор за 12,99 лв., която гарантирано ще внесе добро настроение в ежедневието на любимия човек. Нашият личен фаворит е коалата – едно от най-любвеобилните животни на планетата.


5. +ВИНО

Завършваме списъка с абсолютната класика – хубавото вино. Комбинирайте своя подарък по случай Св. Валентин с бутилка вино от селекцията на BILLA. А в духа на предстоящия празник, в дните от петък до неделя (9-11 февруари) всички клиенти, пазаруващи с BILLA Card могат да се възползват от -25% на всички видове вина.


Това са само малка част от атрактивните предложения, които BILLA е подготвила за своите клиенти. Посетете най-близкия магазин на веригата или разгледайте седмичната брошура, за да видите останалите продукти, с които можете да направите празникa незабравим.


Всички актуални предложения в BILLLA за Деня на влюбените можете да намерите в седмичната брошура на веригата: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura