Главно съдържание

Само натурални съставки в хляба от пекарната на BILLA

01/02/2018
Само натурални съставки в хляба от пекарната на BILLA
Тестените изделия се приготвят ежедневно на всеки 30 минути

Топлият хляб, който се предлага във всички 118 магазина на BILLA в България, съдържа само натурални съставки, а брашното е от реколти без ГМО. За да гарантира високото качество на хляба собствено производство, търговската верига осъществява стриктен контрол върху всеки един етап от приготвянето му.

Хлебните изделия от пекарната на BILLA се пекат на всеки 30 минути и са винаги пресни и  топли. Всеки месец експертите на търговската верига разработват нова рецепта и така асортиментът се обогатява непрекъснато.

"Хлябът има специално място на трапезата на българина от векове наред. Затова за нас е важно в магазините на BILLA клиентите ни винаги да могат да открият топъл и ароматен хляб с изцяло натурални съставки. Качественият хляб е здраве за всеки и затова се стремим да предложим на потребителите един истински продукт с неповторим вкус", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Производството на хляб в търговската верига се осъществява по най-високите стандарти. Всички пекари на BILLA са сертифицирани от Министерството на образованието и науката. Те са обучени от експерти на Съюза по хранителна промишленост и притежават ценни теоретични знания и практически умения, свързани с приготвянето на тестени изделия.