Главно съдържание

Деветият магазин на BILLA във Варна отвори врати

Деветият магазин на BILLA във Варна отвори врати

23/02/2018
Това е 119-ият обект от веригата в страната

Деветият магазин на BILLA във Варна отвори врати

BILLA България официално откри деветия си супермаркет във Варна и затвърди позицията си на лидер по брой магазини в морската столица. Лентата на новия обект бе прерязана от Ивайло Петров, ръководител продажби в BILLA България, Пейчо Пейчев, зам.-кмет на Варна, Петя Проданова, кмет на район "Приморски", Минко Христов, изпълнителен директор на Дворец на културата и спорта - Варна, и Недялко Неделчев, консул на Германия във Варна. Супермаркетът се намира на бул. "Княз Борис I" 115 и още с откриването си привлече стотици жители и гости на града, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни предложения.

Деветият магазин BILLA във Варна ще предложи на потребителите достъп до разнообразие от висококачествени продукти на достъпни цени. Богатият асортимент включва винаги свежи плодове и зеленчуци, прясно българско месо и млечни продукти по БДС. Любителите на вкусната храна пък ще имат възможност да разнообразяват менюто си всеки ден с апетитни месни и безмесни грил специалитети. В супермаркета клиентите ще открият и прясно изцедени сокове, приготвени на място.

"BILLA продължава експанзията си и през новата година. Вече разполагаме със 119 магазина, но няма да спрем дотук, а ще откриваме обекти поне докато броят им достигне 160. Щастливи сме, че отваряме девети пореден супермаркет във Варна. Това е изключително висока оценка за продуктите и услугите, които предлагаме. Затова гарантираме, че и в новия ни магазин клиентите ще открият богатия и качествен асортимент, който се превърна в запазена марка на нашата верига", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Всеки клиент на новия магазин във Варна ще има възможност да получи напълно безплатно BILLA карта, която дава право на отстъпка за над 600 специално подбрани стоки всеки месец. Потребителите ще могат да пестят при ежедневните си покупки и ако се възползват от останалите предложения на търговската верига - регулярно ниска цена на стотици от най-купуваните продукти във веригата, седмична акция с намаление на над 130 артикула или Гранде оферта от 25% отстъпка на различна група продукти всеки петък и събота.