Главно съдържание

BILLA разкрива 36 работни места с отварянето на новия си магазин във Варна

BILLA разкрива 36 работни места с отварянето на новия си магазин във Варна

10/10/2019
Новооткритият магазин се намира в луксозен жилищен комплекс в центъра на града

BILLA разкрива 36 работни места с отварянето на новия си магазин във Варна

BILLA България отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира на централна и комуникативна локация в града – ул. „8-ми март“ 2. Супермаркетът е разположен на 640 кв. м. търговска площ, като клиентите му ще могат да избират сред асортимент от над 9000 качествени продукта на изгодни цени.

Посетителите на магазина ще открият български плодове и зеленчуци с марка „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите, като свежестта им се проверява на всеки час в магазина. Любителите на вкусната храна пък ще имат възможност да разнообразяват менюто си всеки ден с апетитни месни и безмесни грил специалитети, здравословно приготвени ястия от топлата витрина и пресен хляб от BILLA Пекарна, изпечен на всеки 30 минути и приготвен само от натурални съставки. Клиентите ще могат да се възползват и от богат асортимент от собствени марки, произведени с висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители.

„Щастливи сме да открием единадесетия си пореден супермаркет във Варна. Вярваме, че клиентите на магазина ще останат доволни от подбрания асортимент и обслужването, което ще получават всеки ден. Инвестираме над 1 млн. лв. в новия обект и разкриваме 36 нови работни места. За 19 години на българския пазар BILLA се утвърди като стабилна и надеждна компания, която подсигурява работа на над 4500 служители. Ще продължим да работим усилено, за да отговорим на нуждите както на нашите клиенти, така и на нашите служители.“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Всички посетители ще могат да се възползват от атрактивни акционни предложения всеки ден, а наличието на BILLA карта им дава достъп до над 600 продукта на промоционални цени всеки месец, както и 25% отстъпка на различни стокови групи.

Подобно на останалите новооткрити обекти, и този е оборудван с хладилна техника от най-висок клас, модерно светодиодно осветление в търговска зала и хладилни витрини и система за сградна автоматизация – BMS, която ще се грижи за ефективното управление на отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението в магазина.

Този месец BILLA празнува 19 години от стъпването си на българския пазар. От отварянето на първия си магазин у нас на 5 октомври 2000 г. в София досега търговската верига се утвърди като лидер на пазара с най-голям брой супермаркети в страната – 129 магазина, в които пазаруват над 1,5 млн. клиенти на седмична база. Компанията развива редица проекти в подкрепа на местната икономика и производство, като непрекъснато се стреми да увеличава дела на предлаганите в магазините си продукти, произведени в България. Освен в устойчиви бизнес практики, през последните 19 години BILLA инвестира и в проекти, насочени към опазването на околната среда и разрешаването на наболели социални проблеми. Веригата си партнира с редица неправителствени организации като Български червен кръст (БЧК), Фондация „Искам бебе“, Съюз на слепите в България, SOS Детски селища, заедно с които помага на стотици хора.