Главно съдържание

BILLA отвори врати в модерния комплекс Garitage Park в София

BILLA отвори врати в модерния комплекс Garitage Park в София

06/02/2019
Веригата продължава да бъде лидер по брой магазини в страната

BILLA отвори врати в модерния комплекс Garitage Park в София

BILLA България откри нов супермаркет в София. В тържественото прерязване на лентата на обекта се включиха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, и инж. Теодор Петков, кмет на Район „Витоша“.

Магазинът се намира в новостроящия се мащабен жилищен и бизнес комплекс Garitage Park. Модерният супермаркет отговаря изцяло на нуждите на съвременните хора, осигурявайки им лесен достъп до комфортно пазаруване и свежи и здравословни продукти. В BILLA клиентите ще открият голямо разнообразие от качествени стоки на достъпни цени. Любителите на кулинарните изкушения ще могат да се поглезят с апетитни месни и безмесни грил специалитети и прясно изцедени фрешове. Почитателите на бирата пък ще имат възможност да се насладят на висококачествено живо пиво. Новият магазин в Garitage Park разполага и с уютен кът за хранене.

„Радваме се, че стартираме 2019 г. с откриването на нов магазин. Това е добър знак, че и през новата година BILLA ще продължава да расте и да бъде лидер по брой магазини в София и страната. Фактът, че откриваме обект в толкова голям и модерен жилищен и бизнес комплекс, е показателен, че нашата компания е желан партньор, както и че клиентите са доволни от продуктите и услугите ни. Вярвам, че новият ни супермаркет ще се превърне в любимото място за пазаруване на живеещите и работещите в Garitage Park“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

През 2018 г. търговската верига откри 6 нови магазина – 3 в София и по 1 във Варна, Пловдив и Костинброд.