Главно съдържание

BILLA отвaря врати в The Mall

BILLA отвaря врати в The Mall

04/05/2018
Това ще бъде шестият обект от веригата в столичен мол

BILLA отвaря врати в The Mall

BILLA България ще разшири мрежата си с още един супермаркет в голям търговски център в София. В края на годината предстои откриването на модерен и удобен магазин в един от най-атрактивните столични молове – The Mall. Обектът ще обслужва многобройните клиенти на търговския център и ще им предлага разнообразие от качествени и свежи продукти, достъпни цени и комфортно пазаруване.

Новият супермаркет в The Mall ще бъде шестият магазин от веригата в столичен мол. BILLA е лидер по брой обекти в големи търговски центрове в София. Компанията е представена в Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall.

„Радваме се, че имаме възможност да се позиционираме в един от най-добрите молове в столицата. BILLA се утвърди като желан партньор за големите търговски центрове. Това е важно признание за работата ни и доказателство, че продуктите и услугите, които предлагаме, се ценят високо. Ще продължаваме да се развиваме в тази посока и да разширяваме мрежата си с още обекти на топ локации не само в София, но и в други градове в страната“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига е лидер по брой магазини в България със 120 супермаркета в 37 града. BILLA е първенец и в София с 47 обекта. Инвестиционните планове на компанията са фокусирани върху продължаване на експанзията и разширяване на мрежата от магазини и през следващите години.