Главно съдържание

BILLA откри шести магазин в Пловдив
Това е 117-ият обект на веригата в България

BILLA откри шести магазин в Пловдив

30/11/2017
Шестият супермаркет на BILLA в Пловдив официлно отвори врати.

BILLA откри шести магазин в Пловдив

Лентата на новия магазин бе тържествено прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив, Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив, Ральо Ралев, кмет на район „Северен“ и Калоян Георгиев, зам.-кмет на район „Северен“. Голямото откриване привлече стотици граждани, които с интерес разгледаха супермаркета, разположен на бул. „Васил Априлов“ 124А в Града на тепетата.

Шестият магазин на BILLA в Пловдив следва най-високите стандарти и има атрактивен дизайн и комуникативна локация. Обектът разполага с комфортна зона за хранене, както и с голям паркинг, който ще направи пазаруването още по-лесно и по-удобно. Супермаркетът ще предложи на клиентите разнообразие от висококачествени продукти, достъпни за всеки бюджет. Основен акцент са приготвените на място храни като свежи салати, прясно изцедени фрешове и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Богатият асортимент включва още апетитни месни и безмесни грил специалитети, топли ястия, приготвени по здравословен начин без пържене, и жива бира. Специално за любителите на сладките изкушения в магазина е разположен щанд за насипни бонбони.

„BILLA продължава да разширява мрежата си и да достига до все повече потребители. Вече имаме 117 магазина в България – едно сериозно число, зад коeто стоят ежедневните усилия и отдадеността на целия ни екип. Тези 117 обекта са доказателство и за доверието на клиентите, което успяваме да поддържаме вече 17 години. Затова и откриването на шестия ни пореден магазин в Пловдив за нас означава, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите, които им предлагаме. Гарантираме, че и в новия ни обект те ще открият добре познатия богат асортимент и безупречно обслужване“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Стремежът на компанията да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти беше високо оценен в независимо пазарно проучване на швейцарската организация ICERTIAS. BILLA стана първата търговска верига у нас, получила престижното отличие „Приятел на клиентите“. Наградата е резултат от успешната политика на компанията спрямо потребителите и служителите й, както и от силната й социална ангажираност.