Главно съдържание

BILLA откри два нови магазина в един ден
Обектите се намират в Mall of Sofia и в Кърджали

BILLA откри два нови магазина в един ден

09/11/2017
BILLA България продължава експанзията, като за един ден откри два магазина и вече посреща своите клиенти в 115 супермаркета в 37 града в страната.

BILLA откри два нови магазина в един ден

Новите обекти на търговската верига се намират в Mall of Sofia и в най-големия квартал на Кърджали – „Възрожденци“. Още с отварянето си двата магазина привлякоха стотици клиенти, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни предложения и да си закупят свежи продукти на достъпни цени.

„Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да достига до все повече българи. В един и същи ден стъпваме едновременно в най-големия квартал на Кърджали и в Mall of Sofia, който е сред най-атрактивните търговски центрове в столицата. Двата магазина са на изключително удобни и комуникативни локации и ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени продукти и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват при нас и ни гласуват доверие, ни стимулира да продължим да работим по същия начин и да разширяваме мрежата си“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Супермаркетът в Mall of Sofia е със специална концепция, адаптирана към голям търговски център. Основен акцент са продуктите, приготвени на място, като прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, и апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус. Супермаркетът в Mall of Sofia е четвъртият обект на BILLA в голям търговски център в столицата. Другите три са в Serdika Center, Park Center и Mega Mall.

Новооткритият магазин в Кърджали се намира на ул. „Баба Тонка“ 24 и е вторият обект на веригата в града. В него се предлага характерният за BILLA богат асортимент с доказано качество – винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с гарантиран произход и млечни продукти по БДС. Атрактивните промоции на различни групи продукти ще направят пазаруването още по-приятно за жителите на Кърджали. Те ще имат възможност да пестят при ежедневните си покупки, особено ако използват BILLA карта, която им дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки всеки месец.