Главно съдържание

BILLA откри 52-рия си магазин в София

BILLA откри 52-рия си магазин в София

04/07/19
BILLA България затвърди позицията си на лидер по брой магазини в страната с отварянето на нов супермаркет на централна локация в София.

BILLA откри 52-рия си магазин в София

BILLA България затвърди позицията си на лидер по брой магазини в страната с отварянето на нов супермаркет на централна локация в София. Търговската верига вече разполага със 128 обекта, 52 от които са в столицата. Новият магазин се намира на бул. „Княз Александър Дондуков Корсаков“ № 11 в близост до метростанция „Сердика“. Още в първите часове след отварянето си супермаркетът привлече много от живеещите и работещите в района, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни оферти.

Новият магазин ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразен асортимент от висококачествени продукти. Ценителите на вкусната храна ще могат да се поглезят с месни и безмесни грил специалитети, а любителите на бирата да се разхладят с живо пиво. В новооткрития супермаркет, както и в останалите обекти от веригата, клиентите ще открият вкусни и качествени плодове и зеленчуци с марка „BILLA Градини“, отгледани в над 150 градини в България по специална програма за намаляване на пестицидите.

„Новият магазин на BILLA е една чудесна придобивка за живеещите и работещите в района. Комуникативната локация и близостта до метро и други видове градски транспорт правят супермаркета още по-удобен за ежедневно пазаруване. В момента имаме 128 обекта в страната, като 52 от тях се намират в София. BILLA ще продължи да открива нови магазини в България със същото темпо и занапред. Ще концентрираме усилията си както върху органична експанзия, така и върху възможно придобиване на други обекти. Фактът, че клиентите имат доверие в BILLA и в нашите продукти и услуги, ни стимулира още повече да инвестираме в разрастването на мрежата ни от магазини и в модернизирането на по-старите ни супермаркети в България“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Супермаркетът се простира на 599 кв. м. търговска площ, а в него ще работят 22 служители. Новооткритият обект в центъра на София, както и останалите от веригата, следва високи стандарти за енергийна ефективност.