Главно съдържание

BILLA откри 48-ия си магазин в София

BILLA откри 48-ия си магазин в София

19/12/18
Новият обект на търговската верига се намира в квартал „Изток“

BILLA откри 48-ия си магазин в София

BILLA България продължава да разширява мрежата си и вече разполага със 123 магазина в страната. Най-новият супермаркет от веригата се намира на ул. „Райко Алексиев“ 40 в квартал „Изток“ в столицата. Откриването на магазина привлече жителите на квартала, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни предложения.

48-ият супермаркет на BILLA в София ще предложи на клиентите, освен познатия разнообразен и висококачествен асортимент от стоки, и много ексклузивни продукти за предстоящите празници. Любителите на вкусната храна пък ще могат да избират между богато меню от месни и безмесни грил специалитети, достъпни за всеки джоб. В магазина клиентите ще открият и разнообразие от прясно изцедени сокове, приготвени на място, както и жива бира с уникален вкус и доказано качество.

„Вярвам, че новият магазин на BILLA е една чудесна придобивка за жителите на квартал „Изток“. Ще им предлагаме винаги пресни и разнообразни продукти и ще вложим всичките си усилия, за да превърнем пазаруването им в приятно изживяване. Със 123 обекта в страната и 48 в София, BILLA е лидер по брой магазини, което е поредното доказателство за огромното доверие на клиентите към нас. Обещаваме и занапред да следваме същите високи стандарти и да продължим да се развиваме“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Магазинът в столичния квартал „Изток“, също като останалите нови обекти на веригата, следва високи стандарти за енергийна ефективност. Супермаркетът е оборудван със светодиодно осветление в търговската зала и хладилните витрини, а хладилното оборудване е с висок клас на ефективност. Друго нововъведение е системата за сградна автоматизация (BMS), която управлява отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението, а през нощта изключва всички консуматори, които не е необходимо да работят. Обектът разполага и с дистанционен достъп до системата с цел оптимизация и постоянен контрол на работата и настройките.