Главно съдържание

BILLA откри 4-ти магазин в столичния квартал „Люлин“

BILLA откри 4-ти магазин в столичния квартал „Люлин“

12/09/2019
Веригата вече разполага със 129 обекта в България

BILLA откри 4-ти магазин в столичния квартал „Люлин“

Четвърти магазин BILLA официално отвори врати в най-големия жилищен квартал в столицата – Люлин. Това е 129-ият обект на веригата в България. Супермаркетът се намира на бул. „Панчо Владигеров“ 15 и е разположен на 830 кв.м. търговска площ. Още с откриването си магазинът привлече стотици жители и гости на квартала, които имаха възможност да се възползват от богатия му асортимент от над 10 000 артикула.

От началото на 2019 г. до момента, търговската верига откри 5 нови обекта, като заедно с тях разкри и нови работни места - общо 217. Така BILLA продължава да държи лидерската позиция по брой магазини в София и страната и остава един от най-големите и стабилни работодатели на българския пазар. В компанията работят над 4500 служители, а с откриването на новия магазин в Люлин 6 се разкриват и още 25 нови работни места. Направената от компанията инвестиция в обекта е над 2 млн. лв.

Освен любимите топ марки, 53-ият обект от търговската верига в София ще предложи на своите клиенти и разнообразен асортимент от продукти собствена марка, сред които добре познатите Clever, BILLA, BILLA Premium. Посетителите ще открият и български плодове и зеленчуци под собствената марка „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите. Прясно изпечен хляб на всеки 30 минути, приготвен само от натурални съставки, месни и безмесни грил специалитети, разнообразие от деликатеси и здравословно приготвени ястия, са само част от продуктите, които ще зарадват пазаруващите в обекта. В новия супермаркет клиентите ще открият и жива бира с уникален вкус и доказано качество.

„Щастливи сме, че отваряме четвърти пореден супермаркет в кв. Люлин. Това е показателно, че жителите на квартала са доволни от продуктите и услугите ни. Вярвам, че новият супермаркет бързо ще се превърне в любимото място за пазаруване и гарантираме за богатия му и качествен асортимент на достъпни цени, който е запазена марка на BILLA. Основен приоритет за нас е да превръщаме пазаруването на всеки един наш клиент в приятно изживяване, затова ще продължим да следваме същите високи стандарти и да се развиваме с все такъв динамичен темп“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Новият супермаркет в Люлин 6 ще предлага на своите клиенти атрактивни промоционални предложения всеки ден. А с картата за лоялност BILLA Card, която е безплатна за всички желаещи да се сдобият с нея, посетителите ще могат да се възползват всеки месец от над 600 артикула на промоционални цени, Гранде Оферта от 25% намаление на групи продукти всеки петък и събота, както и специални оферти – 25% намаление на група продукти за цяла седмица.