Главно съдържание

BILLA e любимият бранд на българите според класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ 2020 г.

Любима марка

14/07/2020
На събитията ще се предлага голямо разнообразие от български продукти

Любима марка

Търговската верига събра най-много гласове за своите собствени марки и е финалист в общо 6 категории

BILLA е любимият български бранд на потребителите. Компанията успя да събере най-много гласове в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ 2020 г. Със своите собствени марки BILLA Brand и BILLA Градини търговската верига е победител в 2 от ключовите категории – „Собствени марки“ и „Собствени марки – храни и напитки“. Над 42 000 души са гласували за предпочитаните от тях брандове, според официални данни от организаторите.

BILLA получава и още няколко отличия от конкурса. Компанията е финалист в категориите „Бутилирани води“ с минерална вода BILLA, „Уеб медии и сайтове“ с BILLA Кулинариум – www.kulinarium.bg, „Собствени марки – храни и напитки“ с Българска ферма, „Иновативни марки – храни и напитки“ с BILLA Градини и „Търговски вериги“.

„За нас е огромна радост да бъдем отличени с награда за любим бранд на българите. Щастливи сме, че толкова много потребители са гласували за нас и нашите собствени марки. Това е не просто доказателство за доверието, което ни гласуват клиентите, но и голяма мотивация за нас да продължим да се развиваме, да бъдем по-иновативни и да предлагаме разнообразен и качествен асортимент на достъпна цена“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Единствената по рода си потребителска класацията премина в три етапа, като до последния кръг достигнаха марките, събрали най-голям брой потребителски гласове. BILLA е финалист в общо 6 от категориите. Резултатите и точния брой гласове, дадени за всеки бранд в последния кръг, можете да видите тук: http://mylovemarks.eu/results.php.