Главно съдържание

BILLA България с първо място в конкурса Career Show Awards 2020

11/11/2020 - BILLA България спечели първо място в наградите за най-добър работодател Career Show Awards 2020

BILLA България спечели първо място в наградите за най-добър работодател Career Show Awards 2020, в посока „Ангажираност и иновации“. Отличието е в категория „Стратегия за онбординг“, а името на проекта, с който веригата взима участие в конкурса, е „Твоето бъдеще в BILLA“. Тазгодишното издание на наградите се радва на много силен интерес както от представители на бранша, така и от други компании, представени на национално ниво. Общият брой на кандидатурите е 326.

„Изключително радостни сме, че дългогодишните практики, които утвърждаваме в BILLA, по въвеждане на новоназначените представители на екипите ни в цялата страна се оценяват така високо. Ние вярваме, че зад качеството, което предоставяме на своите клиенти всеки ден, трябва да стоят добре обучени професионалисти, които с желание подхождат към своите ежедневни задължения. Щастливи сме, че семейството ни се състои тъкмо от такива хора,“ сподели Норберт Мисбрандт, Изпълнителен директор на BILLA България.

Сред представителите на журито на Career Show Awards 2020 са ключови фигури от Българска стопанска камара, Национална търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Национална бизнес мрежа и Агенция по заетостта. Селектирането на най-отличителните кандидатури се случи в два етапа – обявяване на финалисти във всяка категория и, близо седмица по-късно – анонсиране на победителите.

BILLA България ще вземе участие и в кариерния форум Career Show 2020, който ще се проведе изцяло онлайн в периода 24-25 ноември. Компанията ще бъде представена от екип професионалисти от отдел „Човешки ресурси“, който ще предостави повече информация за възможностите за заетост и настоящите свободни позиции, обявени от веригата. Присъствието изисква задължителна предварителна регистрация. Тя е напълно безплатна и достъпна на уебсайта на събитието: https://careershow.bg/register/.