Главно съдържание

BILLA България с инвестиция от близо 3 000 000 лева за реновиране на магазин в Стара Загора

Обновеният обект на веригата ще зарадва клиентите си с каси на самообслужване

29/04/2021 - Днес в Стара Загора отвори врати реконструираният магазин на BILLA на ул. „кап. Петко Войвода“ 20, който ще изненада клиентите си с обновен дизайн и ще им предложи разнообразие от повече от 11 000 артикула с високо качество.

Обновеният обект е деветият магазин от веригата на BILLA България, който ще разполага с каси на самообслужване, съдействащи за намаляване на ĸoнтaĸта мeждy cлyжитeли и пaзapyвaщи с цел удобство и спазване на необходимите предпазни мерки, наложени от епидемиологичната обстановка в света. Дигитализацията е обхванала и етикетите в търговския обект, които вече са електронни.

Наред с богатия асортимент от артикули, изобилието от стоки българско производство, свежите плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „BILLA Градини“, обновеният филиал на ул. „кап. Петко Войвода“ 20 ще зарадва посетителите и с щанд за жива бира.

„Отпуснахме близо 3 000 000 лева за реновирането на магазина ни в град Стара Загора. Инвестицията в обновяването на нашите обекти в страната е изключително важна за нас. Дългосрочната ни стратегия винаги е била насочена към устойчиво развитие на бизнеса и удовлетворяване на клиентите. Обособяването на нововъведения като касите на самообслужване и електронните етикети, подкрепят намеренията ни да предоставяме повече възможности както за нашите потребители в цялата страна, така и за комфорта на работа на нашите служители.“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.