Главно съдържание

BILLA България е сред най-добрите компании в Европа според престижната класация „Ones to Watch“

BILLA България е сред най-добрите компании в Европа според престижната класация „Ones to Watch“

Търговската верига е отличена за втора поредна година

BILLA България е сред най-добрите компании в Европа според престижната класация „Ones to Watch“

BILLA България се нареди сред най-добрите компании в Европа в престижния списък за високи бизнес резултати „Ones to Watch“. Класацията е част от конкурса Европейски бизнес награди. Търговската верига е избрана благодарение на изключителните си постижения в една от 18-те категории на Европейските бизнес награди, както и за това, че с дейността си отговаря на ценностите на програмата, а именно – иновации, успех и етика. Компаниите, отличени в „Ones to Watch“, са сред най-вдъхновяващите, успешни и динамично развиващи се в Европа. Пълният списък с всички участници в „Ones to Watch“ може да бъде открит на www.businessawardseurope.com.

В Европейските бизнес награди BILLA България се включи в категорията „Социална отговорност и опазване на околната среда“. Търговската верига неведнъж се е отличавала с дългосрочната си и устойчива социално отговорна политика, която е фокусирана върху продуктите, служителите, околната среда и обществото като цяло. BILLA България реализира редица важни проекти, чрез които подкрепя различни инициативи, помага на хора в нужда и допринася за изграждането на едно по-добро общество. Благодарение на социално отговорната си политика, компанията бе отличена като „Национален победител“ в категория „Социална отговорност и опазване на околната среда“ на Европейските бизнес награди през 2018 г.

„Горди сме да бъдем част от групата на най-добрите компании в Европа. Отличието „Ones to Watch“ е поредното признание за отдадеността, мотивацията, ежедневните усилия и старанието, с които ние в BILLA България работим. Влагаме много любов във всяка една от социално отговорните ни инициативи и се радваме, че именно те ни носят такива успехи. За нас винаги е било и ще бъде приоритет да инвестираме в обществото и да опазваме околната среда“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Компанията се състезава в категорията „Социална отговорност и опазване на околната среда“ на Европейските бизнес награди и има шанса да бъде обявена за „Национален победител“ за България. Ако получи това отличие, BILLA ще се включи в грандиозния финал на конкурса през месец декември тази година, където официално ще бъдат оповестени 18-те европейски победители.