Главно съдържание

118-ият магазин на BILLA отвори врати
Обектът е в столичния квартал „Дружба“

118-ият магазин на BILLA отвори врати

13/12/2017
BILLA България официално откри 118-ия си супермаркет в страната и затвърди позицията си на лидер по брой магазини сред търговските вериги у нас.

118-ият магазин на BILLA отвори врати

Новият обект се намира на бул. „Копенхаген“ 22 в квартал „Дружба“ в София. Комуникативната локация ще осигури на клиентите бърз и лесен достъп до богато разнообразие от висококачествени продукти. С отварянето на магазина BILLA разширява мрежата си в столицата до 46 обекта.

Новият супермаркет отговаря на най-високите изисквания за удобство при пазаруването. В него клиентите ще открият всичко, от което се нуждаят в ежедневието си, както и специални тематични коледни предложения. Богатият асортимент включва още българско прясно месо с гарантиран произход, млечни продукти по БДС, както и винаги свежи плодове и зеленчуци. Новият магазин на BILLA ще предложи и разнообразие от апетитни месни и безмесни грил специалитети, висококачествена жива бира и прясно изцедени фрешове.

„118 магазина в страната и 46 в София – числа, с които се гордеем, но в същото време числа, които ни задължават да продължаваме да поддържаме същите високи стандарти и да даваме най-доброто от себе си. Щастлив съм, че BILLA се наложи като любимо място за пазаруване и всяка седмица над 1 милион българи правят покупките си в нашите супермаркети. Това ни мотивира да продължим да разширяваме мрежата си, за да може продуктите и услугите ни да достигат до все повече клиенти. Затова очаквайте още нови магазини през следващите месеци“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Атрактивните промоции на различни групи продукти ще направят пазаруването в супермаркета в столичния квартал „Дружба“ още по-приятно. Клиентите ще имат възможност да пестят при ежедневните си покупки, особено ако използват BILLA карта, която им дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки.