Main Content

Можем зедно
 

Уважаеми клиенти,

създадохме тази страница, за да можете лесно и удобно да получите най-важната информация, която ви е необходима в този момент. Нашите магазини продължават да бъдат отворени за вас от 7:30ч., в търговските центрове – от 8.00ч. А доставките на храна са гарантирани и няма нужда да се презапасявате. Работим денонощно и складовете ни са снабдени с всички налични продукти, които да подсигурят вашите нужди. Също така сме взели необходимите мерки, за да ви осигурим безопасно и спокойно пазаруване в нашите обекти.

 

Грижа за всеки


Грижата за вашето здраве е наш приоритет, ето защо приканваме всички наши клиенти, които принадлежат към рисковите групи, да пазаруват във времето от 8:30ч. - 10:30ч.

А за да им осигурим спокойствие и безопасност, молим всички клиенти, които не попадат в тази група, да спазват въведената забрана и да посещават магазините ни в интервала между 7:30ч./8.00ч. - 8:30ч. или след 10:30ч.

За всеки от вас, който има възможност и желание да предложи помощ на хора от рискови групи, създадохме бланка, която може лесно да свалите.

 
 

Въпроси и отговори


BILLA ще остане ли отворена?

BILLA ще остане ли отворена?

Да, BILLA магазините в цялата страна остават отворени и достъпни за своите клиенти.
Работното време на супермаркетите ни е адаптирано спрямо ситуацията и те са отворени от 08:00ч. - 20:00ч. По този начин се съобразяваме със заповедта на институциите, но в същото време успяваме да отговорим на вашето търсене.

 
Ще има ли достатъчно доставки на стоки?

Ще има ли достатъчно доставки на стоки?

Да, така че, молим ви, не купувайте повече от колкото ви е необходимо!
Ние сме подготвени за нарасналото търсене като увеличихме доставките и магазините ни са добре заредени. Ако рафтовете са празни, това не е защото не се предлагат достатъчно продукти, а защото колегите в магазините не винаги могат да ги заредят достатъчно бързо, поради високото ниво на търсене. Нашите служители работят изключително усилено, за да избегнат подобни ситуации.

 
Трябва ли да планувам дълго чакане на опашка пред магазините на BILLA?

Трябва ли да планувам дълго чакане на опашка пред магазините на BILLA?

В момента забелязваме високо ниво на търсене в нашите магазини, но правим всичко възможно, за да пазарувате приятно и без стрес. С цел избягване струпването на хора във всички магазини е въведен контролиран достъп, а броят на хората, които се допускат да влязат наведнъж, зависи от площта на обекта. За да се подсигури достатъчно голяма дистанция между клиентите, сме поставили стикери на ключови места в обектите ни.

 
Има ли лимит на позволените продукти за пазаруване?

Има ли лимит на позволените продукти за пазаруване?

Молим ви да планирате своите покупки отговорно и да купувате продукти в нужните количества за вашето домакинство, така че и останалите да имат възможност да закупят необходимото за тях по всяко време, без да изпитват затруднения.

 
Какви са взетите мерки за сигурност и хигиенна чистота?

Какви са взетите мерки за сигурност и хигиенна чистота?

Хигиената винаги е била основен приоритет в магазините на BILLA, но при настоящата ситуация правилата за чистота са още по-строги. Зоните, до които имат достъп повече хора, се дезинфектират по няколко пъти на ден, включително количките за пазаруване и клетките за съхранение на багаж. За всичките ни служители са осигурени необходимите предпазни средства, като в процес на изграждане са 395 плексигласови защити на касовите зони с цел по-голяма безопасност за нашите касиери.