Главно съдържание

Можем зедно
 

Уважаеми клиенти,

Всички магазини BILLA в търговските центрове в страната остават отворени със стандартното си работно време.

Напомняме, че в съответствие с чл. 25 от Заповед РД 01 - 856 от 19.10.2021 г., НЕ Е нужен зелен сертификат за посещаване на магазини BILLA и такъв няма да бъде изискван от наш персонал. Ние продължаваме да спазваме всички противоепидемични мерки, за да може да осигурим спокойна и безопасна среда във всеки от нашите магазини. Молим всички наши клиенти също да се придържат към изискванията, за да се пазим взаимно.

Нашите магазини отново са с обичайното си работно време, което ще откриете тук: https://www.billa.bg/magazini.

Ето и някои от предпазните мерки, които ще продължим да спазваме, за да се погрижим за Вашата безопасност и за тази на нашия персонал:

 
осигуряваме контрол на входа на нашите обекти
осигуряваме контрол на входа на нашите обекти

За да ограничим струпванията, осигуряваме контрол на входа на нашите обекти. Моля при нужда да изчакате реда си пред магазина. Там ще откриете и дезинфектант, който е предназначен за свободно ползване.

 
Носенето на маски и спазването на дистанция от поне 1.5 м

Носенето на маски и спазването на дистанция от поне 1.5 м. остават задължителни за всички клиенти в помещенията на магазина и в прилежащите към него площи.

Носенето на маски и спазването на дистанция от поне 1.5 м
 
395 плексигласови прегради в зоната на касите
395 плексигласови прегради в зоната на касите

Изградените 395 плексигласови прегради в зоната на касите ще останат налични, за да осигурим по-голяма безопасност на нашите колеги.