MainContentHeadline

В подкрепа на Панорамата в Плевен

В подкрепа на Панорамата в Плевен

През 2018 година на фокус в кампанията “Ние обичаме България” поставяме един от най-значимите български символи – Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“ в град Плевен.

В рамките на кампанията нашите клиенти могат да закупят билет за традиционния благотворителен концерт „Ние обичаме България“, който на 22 май ще събере на една сцена някои от най-популярните български изпълнители в зала „Арена Армеец“. Сред участниците тази година ще бъдат Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската духова музика, ансамбъл „Филип Кутев“, Славка Калчева и Поли Паскова, които участват в спектакъла напълно безвъзмездно.

Всички средства, събрани от концерта в „Арена Армеец“, ще бъдат дарени за обекта, като билетите са на цена 10 лв. и могат да бъдат открити в мрежата на Тикетпро, както и във всички магазини на BILLA в София и Плевен.

 

Всеки, който желае да подкрепи инициативата в подкрепа на Панорамата в Плевен, може да го направи и като закупи платнена брандирана торбичка за пазаруване на цена от 3.99лв.

При закупуването на такава торбичка, 1лв. от всяка продажба ще бъде прибавяна към сумата, която ще бъде дарена за паметника в края на кампанията.

Торбичките са изработени от висококачествени материали специално за кампанията “Ние обичаме България” 2018 и могат да бъдат намерени във всички магазини BILLA в цялата страна.

В подкрепа на Панорамата в Плевен
 
В подкрепа на Панорамата в Плевен

В рамките на кампанията „Ние обичаме България“, за втора поредна година, ще организираме и безплатни уроци по народни танци на паркингите на магазини BILLA в 18 града в страната.

24 магазина в градовете София, Перник, Пазарджик, Самоков, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Бургас, Казанлък, Варна, Разград, Русе, Враца, Плевен, Монтана, Габрово и Ловеч ще посрещнат всички любители на фолклора, които имат желание да научат някои от най-популярните български хора. Инициативата се осъществява в партньорство с местни школи по народни танци, които обучават любители. Целта е те да бъдат подкрепени и стимулирани да продължават да са посланик на българските традиции.

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА ЗА БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ПО НАРОДНИ ТАНЦИ

Инициативата ще се провежда всяка събота и неделя от 11 до 12 ч. в периода 17 март – 29 април (без 7 и 8 април, които съвпадат с Великденските празници). Изключение: в гр. Самоков уроците ще стартират от 24.03.2018 г.; в гр. Габрово уроци няма да се проведат на 24.03 и 25.03. 2018 г.; в гр. Сливен уроци няма да се проведат на 31.03 и 01.04.2018 г.