Главно съдържание

 

„В BILLA вярваме, че няма невъзможни неща – дори тогава, когато на пръв поглед изглежда така. Прегръщаме каузата за подпомагане на нарастващия брой двойки с репродуктивни проблеми, които мечтаят за собствено дете, и най-голямата ни радост е, че в резултат от съвместните ни дейности с фондация „Искам бебе“ и финансираните ин витро процедури, от момента, в който направихме първото дарение, до днес са се родили 18 здрави бебета. Вярваме, че заедно можем да бъдем по-добри.“

Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

 

Съвместната кампания „За повече деца в България“ на BILLA Бъгария и фондация „Искам бебе“ стартира през 2016 година. За петте години помогнахме 43 семейства със 172 577лева финансови дарения по програмата. Една немалка част от тях, а именно 49 475 лева, бяха дарения от вас, любимите ни клиенти. Продължаваме каузата и тази година, през която също предстои да помогнем на редица двойки да сбъднат най-голямата си мечта – за собствено дете.

 

Елеонора Золина
е майка на Никола. Вижте и чуйте разказа на една майка, осъществила най-съкровената си мечта благодарение на нашата програма.

 

Мария Дичева
разказва за вълнуващото приключение, което завършва с щастлив край. Те са едно от петте семейства на които помогнахме през 2019 фодина.

 

Радина Велчева
Основателката на фондация „Искам бебе“ разказва повече за партньорството ни.

 

И най-хубавото е, че наистина го правим заедно. Защото средствата, които успяваме да отделим, за да помогнем, идват благодарение на теб и всички останали наши клиенти. Нашата благодарност, както и благодарността на щастливите семейства, отива към вас.

 
 

Радваме се, че продължаваш да пестиш в нашите магазини, защото сега с всяко пазаруване в BILLA с BILLA Card, освен че спестяваш, имаш възможност да получиш спестените си пари като награда. Как? Много лесно, направи си регистрация с картата на spestivbilla.bg, където да регистрираш спестените суми от касовите бележки. В края на всеки месец 10 късметлии ще имат възможност да спечелят цялата спестена сума под формата на електронен ваучер. Колкото повече пестиш, толкова по-голяма може да бъде сумата, която имаш шанс да спечелиш. Повече за кампанията и официалните правила прочети тук.