Главно съдържание

 

Един от най-важните приоритети на BILLA винаги е бил и ще бъде високото качество на достъпни цени. Знаем, че всеки има любими продукти. И знаем, колко е приятно човек да ги намери с намаление. Затова създадохме многобройни начини, чрез които всеки да може да пести, докато пазарува точно това, от което има нужда.

 

А тези начини са повече или по-малко познати – BILLA Акция, BILLA Card с над 1000 трайно намалени продукта, всички Grande оферти, седмичните ваучери с BILLA App, Multipack 1+1. Нашите собствени брандове BILLA Premium, Clever и BILLA Brand допълват разнообразната палитра, като гарантират по-достъпни цени и безкомпромисно качество.

 

Защото да пестиш е ценно и ние сме благодарни на нашите клиенти, че го правят в нашите магазини. Понякога това дори остава незабелязано, но на всяка касова бележка може да се провери и разбере каква е спестената сума от конкретното пазаруване.

Благодарим на всички вас, които пестите в BILLA. Дори и да не знаете, че пестите.

 
 

Радваме се, че продължаваш да пестиш в нашите магазини, защото сега с всяко пазаруване в BILLA с BILLA Card, освен че спестяваш, имаш възможност да получиш спестените си пари като награда. Как? Много лесно, направи си регистрация с картата на spestivbilla.bg, където да регистрираш спестените суми от касовите бележки. В края на всеки месец 10 късметлии ще имат възможност да спечелят цялата спестена сума под формата на електронен ваучер. Колкото повече пестиш, толкова по-голяма може да бъде сумата, която имаш шанс да спечелиш. Повече за кампанията и официалните правила прочети тук.