Главно съдържание

В BILLA вече 20 години се стремим постоянно да се развиваме, за да можем да осигурим на всеки от нашите клиенти богато разнообразие от продукти и високо качество на пазаруване. Всичко започна с първия ни магазин на бул.“България“ 55 в София, който отново отвори врати – по-зареден, по-модерен и с няколко изненади по случай откриването.

Пренесете се в Италия с нашия нов пица щанд. На него майстор пицар комбинира: два типа брашно, моцарела, Вентричина и още качествени продукти, за да ги превърне в 5 вида различни пици. Вземете едно парче или изберете цяла пица, която ние ще приготвим на място само за 10 минути.

В BILLA на България ви очакват още повече от любимите плодове, зеленчуци, сандвичи, прясно месо и риба, с които да разнообразите домашната си трапеза.

Сега всяко пазаруване в BILLA на България от 10.12. до 10.01. може да ви донесе награда. Вземете своята скреч карта на касите и разберете дали сте сред късметлиите, които печелят ваучер на стойност 5, 10 или 20 лв. Вижте правилата на активността тук

Нашата нова торбичка ще ви помогне да приберете лесно и удобно покупките си. Вземете я напълно безплатно от 10.12. до 10.01. всеки път, когато пазарувате в любимия BILLA магазин.

За всички ценители на бирата и качественото уиски сме подготвили подбрана селекция напитки от цял свят, от която да избиратe в BILLA на България.

Открийте още по-богато разнообразие от натурални продукти на нашия обновен Био щанд.