Главно съдържание

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че във Facebook е била налична фалшива BILLA страница, която провежда невалидна промоция с раздаване на парични награди. Освен това са открити и линкове, които водят към сайт в Интернет с фалшива уебстраница, която насърчава към участие в невалидна промоция с раздаване на парични награди.

Посочената игра нарушава правата на „БИЛЛА България“ ЕООД, включително и съгласно Наказателния кодекс на Република България, а именно и чл. 172б от кодекса. Своевремнно сме уведомили администратора на социалната мрежа за фалшивата страница и сме докладвали на компетентните органи за наличието на невалидната уебстраница в Интернет. Очакваме предприемане на действия по премахване и блокиране на фалшивите страници.

Ние от „БИЛЛА България“ ЕООД се разграничаваме от подобно поведение, което е насочено срещу нашите корпоративни интереси и репутация и срещу интересите на нашите клиенти. Във връзка с това сме предприели всички допустими по закон действия за защита на нашите и Вашите интереси, включително сезиране на компетентните органи. Напомняме Ви, че нашата компания организира активности само на официална страница във Facebook: https://www.facebook.com/BillaBulgariа и изрично упоменава съвместна работа с други страници или личности, затова Ви съветваме да сигнализирате при съмнения за злоупотреби!

Благодарим за разбирането,
Екипът на БИЛЛА България