MainContentHeadline

Официални правила на BILLA седмична игра

Уважаеми клиенти,
на основание т.4 от Официалните правила, BILLA ви информира, че можете да закупите промоционалните продукти срещу събраните от вас точки по Лоялна програма "Брабантия" и извън крайният срок - 17.01.2018г. , до изчерпване на количествата им.

Всички условия на официалните правила остават в сила и за това време с изключение на събирането на точки за промоционалните продукти.


1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОГРАМАТА

Лоялна програма „BRABANTIA” (Програмата) се организира и провежда от „БИЛЛА България” ЕООД, ЕИК 130007884, със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1404, бул. „България” № 55 (БИЛЛА).

2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. С участието си в Кампанията участниците приемат изложените тук oфициални правила.

2.2. Официалните правила са публично оповестени и са достъпни за целия период на Програмата на интернет страницата на БИЛЛА www.billa.bg, както и в магазините BILLA.

2.3. БИЛЛА си запазва правото да допълва и променя официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им оповестяване на интернет адрес www.billa.bg и в магазините BILLA.

3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ

Програмата се организира и провежда във всички магазини BILLA на територията на България.

4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Програмата започва на 19.10.2017 г. и продължава до 17.01.2018 г. Събирането на промо точки е възможно до 10.01.2018 г. включително. Използването на промо точки за покупка на промо продукти е възможно до 17.01.2018 г. включително или до изчерпване на количествата.

5. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОГРАМАТА

5.1. Програмата представлява вид промоция, която дава възможност на лоялни клиенти на BILLA да закупят промоционални продукти с марка „BRABANTIA” с 50% отстъпка oт редовната продажна цена срещу представяне на попълнена колекционерска карта с промо точки и заплащане на остатъка от цената.

5.2. Асортиментът промоционални продукти с марка „BRABANTIA” (промо продукти) включва: (1) дигитален кухненски таймер с магнит (2) кутия за съхранение на хляб от неръждаема стомана (3) тирбушон от неръждаема стомана (4) кош за смет от неръждаема стомана (с педал) (5) комплект от 3 бр. буркани за съхранение (6) тиган от висококачествено мраморно незалепващо покритие (24 см) (7) тиган от висококачествен алуминий (26 см) (8) тиган от висококачествен алуминий (28 см) (9) тенджера от висококачествен алуминий с капак (20 см) (10) тенджера от висококачествен алуминий с капак (24 см) (11) тиган за палачинки от висококачествен алуминий (25 см) (12) тиган уок от висококачествен алуминий (30 см) (13) тиган грил от висококачествен алуминий (28 см) Подробна информация за всеки промо продукт (вид, размери, материал, цени и основни характеристики) е представена на интернет страницата www.billa.bg, в магазините BILLA, както и в маркетинговите материали на Програмата.

5.3. Промо точки се предоставят при всяка покупка, извършена в магазините BILLA, с минимална стойност на покупката 10 лева в периода от 19.10.2017 г. до 10.01.2018 г. вкл. За всеки платени 10 лева клиентът получава 1 промо точка. Промо точки се получават непосредствено при заплащане на покупката на касите на съответния магазин BILLA. При представяне на касов бон, непосредствено след извършване на покупката, клиентът няма право да получи промо точки. (1) За покупката на всеки промо продукт на промоционална цена е необходимо да бъдат събрани 5 промо точки в колекционерската карта, с изключение на продуктите- дигитален кухненски таймер с магнит и тирбушон от неръждаема стомана, за които следва да бъдат събрани по 10 промо точки.

5.4. Колекционерските карти се предоставят безплатно във всеки магазин BILLA.

5.5. Промоционалната и редовната цена на промо продуктите, обявени в колекционерската карта, са с ДДС. Извън условията на Програмата, всеки промо продукт може да бъде закупен на обявената редовна продажна цена.

5.6. Промо точките се считат за валидни, само ако са получени при направена покупка в магазини BILLA в периода от 19.10.2017 г. до 10.01.2018 г. Промо точките и промо продуктите не могат да бъдат заменяни за пари в брой или за други продукти.

6. ОТГОВОРНОСТ

6.1. Изображенията на промо продуктите на интернет страницата www.billa.bg и в маркетинговите материали на Програмата са само илюстративни. БИЛЛА не гарантира наличността на продукти с тази визия и дизайн по време на Програмата.

6.2. Количествата промо продукти за Програмата са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти временно да не са налични във всички магазини BILLA. В тези случаи БИЛЛА по подходящ начин информира клиентите за деня на следваща доставка на промо продукти. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които не са могли да закупят промо продукти точно в желания от тях ден и час.

6.3. В случай на продължителна липса на наличности от промо продукти, БИЛЛА си запазва правото да продължи срока на Програмата, за да даде възможност на клиентите, събрали промо точки да закупят промо продукти. Клиентите ще бъдат своевременно информирани за това по подходящ начин.

6.4. БИЛЛА не носи отговорност за евентуални вреди, причинени от промо продуктите, както и за наличието на производствени дефекти по тях.

6.5. БИЛЛА не носи отговорност за допуснати печатни грешки в маркетинговите материали на Програмата.

7. ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА ПРОГРАМАТА

7.1. БИЛЛА си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на Програмата, при условие, че промените не са неблагоприятни за клиентите спрямо настоящите правила. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще имат действие от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на интернет страницата www.billa.bg и в магазините BILLA.

7.2. БИЛЛА има неотменимото право да прекрати Програмата по всяко време, като обяви това на интернет адрес www.billa.bg и в магазините BILLA. При прекратяване на Програмата БИЛЛА не дължи компенсация на участниците.

8. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

8.1. Инструкциите за безопасно ползване на промо продуктите са отпечатани върху техните опаковки. Клиентите следва да се запознаят с тях преди закупуване на желания продукт.

8.2. Всички желаещи могат да получат допълнителна информация за Програмата на интернет страницата www.billa.bg, както и в магазините BILLA.

Дата: 19.10.2017 г.