Main Content

Ние обичаме България: Самуилова крепост

Ние обичаме България: Самуилова крепост

Заедно подкрепяме Национален парк-музей „Самуилова крепост“

Дари 1 лв. на каса в удобен за теб BILLA магазин в периода от 01.02.20 г. до 29.02.20 г. и се включи в благотворителната инициатива, част от социалната кампания „Ние обичаме България“.

Събраните средства ще бъдат използвани за модернизиране на един от най-посещаваните исторически паметници в Югозападна България - Самуиловата крепост, за да се превърне в още по-атрактивна туристическа дестинация, а в края на кампанията BILLA ще удвои събраната сума.

Това е четвъртото издание на кампанията „Ние обичаме България“, чиято цел е да осигури финансова подкрепа за поддръжката на едни от най-значимите природни забележителности и паметници на културата, част от Стоте национални туристически обекта. Проектът стартира през 2016, а до моментa, чрез средства, събрани от кампанията подкрепихме Паметника на свободата на връх Шипка, Плевенската епопея и Мадарският конник. През тази година, с общи усилия, ще финансираме облагородяването на Самуиловата крепост, която и до ден днешен е един от най-големите символи на Първото българско царство.

Повече за кампанията „Ние обичаме България“ тук.

Пълните правила на кампанията може да видите тук.

 

Включи се в легендарната куиз битка и спечели страхотни награди

Провери знанията си по история и участвай в томболата за спечелване на 50 семейни билета за посещение на Самуиловата крепост с екскурзовод, както и комплект сувенири от обекта с уникален дизайн.

Как да участваш?

1. Влез на: samuilovakrepost.billapromo.bg

2. Реши въпросите в играта, за да участваш в томболата.

3. Виж кой тип историческа личност си ти.

4. Сподели резултатa и покани приятелите си в надпреварата.