1. home
  2. Промоции
  3. BILLA | Невероятните животни

Невероятните животни са в BILLA

Казват, че най-добрият начин да научиш нещо, е през игра и забавление. Новата ни програма Невероятните животни е по много и от двете. Цели осемдесет представителя на изключителния и пъстър животински свят влизат директно в дома ти – с много любопитни факти, често забавни, нерядко обаче и малко тъжни, с много симпатични илюстрации, както и разбира се с най-важното:
Виж пълните правила на кампанията

Стикерите

Стикерите се събират лесно – при всяка покупка за 15 лева получаваш безплатно стикер опаковка с 4 стикера – триъгълни за глобуса, правоъгълни за паспорта.

Татуировките

Между стикерите понякога ще откриваш и временни детски татуси, за да е забавата още по-голяма.

Колекторите

Самите колектори – паспорт с цялата информация и 3D глобус за визуализиране на родината на животното – струват само 3.99, а от там нататък започва голямото забавление.

Паспортът

Това е единият основен „колектор“. В него е събрана цялата информация: къде живее, с какво се храни конкретното невероятно животно, както и какво го застрашава и всевъзможни други любопитни, забавни и полезни факти.

3D глобусът

Това е другият основен „колектор“. Той служи за по-ясно визуализиране на родината на конкретното невероятно животно. Така повече никога няма да се чудиш леопардът от Африка ли беше или от Южна Америка.
Знаеш ли например дали зебрата е бяла с черни ивици, или черна с бели ивици? Е, скоро ще разбереш.