Направи собствен магазин BILLA!

Направи собствен магазин BILLA!

Запознайте се с новата ни кампания, в която ви даваме възможност да си построите свой магазин BILLA у дома!

Между 23.08.2018г. и 17.10.2018г. ще можете да закупите стартов пакет на цена 14,99лв. с над 140 части за сглобяване и стикери за залепване, с които бързо и лесно ще изградите част от вашия BILLA магазин (например: основа, част от стените, входни врати, надпис BILLA, торби BILLA и др.).

В рамките на кампанията за всеки 15лв. покупки в BILLA получавате като подарък 1 опаковка, съдържаща части за сглобяване на вътрешното оформление на BILLA магазин: например, зона за плодове и зеленчуци, хладилни витрини, топла витрина, касова зона и други, както и части за доизграждане на магазина: например, стена на магазина. Всяка опаковка съдържа няколко части, разпределени на произволен принцип. Вие решавате дали да следвате инструкцията за сглобяване или да направите вашия BILLA магазин по собствен дизайн и вкус! С колкото повече части разполагате, толкова по-пълен и реален ще изглежда супермаркетът ви.

 

Мобилно приложение „BILLA Bricks”

Със старта на кампанията имаме още една изненада за малки и големи - мобилно приложение „BILLA Bricks“, което ще накара магазина ви да оживее! Приложението е предназначено за iOS и Android ползватели, като съответно може да бъде намерено в APPLE STORE и GOOGLE PLAY в периода 23.08.2018г. - 20.01.2019г. То е напълно безплатно за сваляне и инсталация, като ще ви даде възможност да сканирате събраните части от конструктора и виртуално да разгледате и да се разходите в своя магазин с очила за виртуална реалност. Очилата за виртуална реалност също можете да закупите от всеки магазин BILLA. Но дори и без тях, не пропускайте да свалите мобилното приложение - то ще ви предложи в допълнение различни интересни и забавни игри, свързани с вашия BILLA магазин!

Всички условия на кампанията можете да прочетете тук.
С политиката за поверителност на мобилното приложение „BILLA Bricks“ можете да се запознаете тук.