Main Content

Запознай се със скокльовците
 
Ред

Ред

На острова, населен предимно с птици-веселяци, Ред се отличава като най-големия кибритлия. Саркастичният му поглед и пипeрливите шегички са верните му спътници от ранна сутрин чак до залез слънце, което често изкарва останалите обитатели извън нерви. Но истината е, че Ред е роден лидер и добряк по душа, което лесно може да се сбърка с арогантност, плашеща другите пернати.

 

Могъщият орел


Могъщият орел е абсолютна легенда сред птичата общност, с който всеки иска да си направи селфи. За неговите приключения и героизъм се разказват безброй много истории.

Могъщият орел
 
Ленард

Ленард

Ленард е вечно ухилен и приемливо алчен брадатко. Той е очарователен и харизматичен, винаги говори с увереност и ентусиазъм, а когато не харесва някого - може да бъде доста злобен.

Ленард е коронован за водач на зелените прасенца. А сещате ли се кои са те? Шумната банда от зелени създания, които обичат да се забавляват на чужд гръб, да строят разни неща, а на танцовите им движения би завидяла и Дженифър Лопез.

 

Зита

Пурпурната пуйка Зита се отличава с пънкарска прическа и избухлив нрав. Тя е водачка на остров Орел, доста саркастична, но справедлива и не се сприятелява лесно.

Също така, Зита олицетворява онзи приятел от компанията ви, на който винаги му е студено. В този ред на мисли, тя мечтае да се премести на тропически остров.

Зита
 
Виви

Виви

Винсънт, или Виви както го наричат всички на острова, е едно от новоизлюпените пиленца. От всичко най-обича да играе футбол или просто да се мотае на стадиона с останалите малчовци докато похапва фунийка с ванилов сладолед.

Виви приема кибритлията Ред за татко, защото той беше първото лице, което Виви видя непосдредствено след раждането си.

 

Гари

Прасенцето Гари е изключително интелигентен, дразнещо уверен (граничещо с арогантност) изобретател, отговорен за разработването на приспособленията, които екипът на обира ще използва при мисията си на остров Орел.

Гари е абсолютен работохолик, който предпочита да прекарва уикендите си на затворени пространства.

В лабораторията, Гари неотлъчно работи с непохватния си екип от морски свинчета.

Гари
 
Бомб

Бомб

Бомб е птица на действията. Докато другите на острова наблягат на умуването, той е навън и действа. Огромният му размер може първоначално да ви стресне, но истината е, че тази черна нинджа ще стане най-добрия ви приятел!

Общителен и забавен, Бомб определено обича да бъде център на внимание със своите лудории.

 

Кортни

Кортни е новата симпатична асистентка на Ленард. Въпреки че прекарва повече време в чатене и слушане на музика, отколкото извършвайки реална дейност, Кортни по всяка вероятност е най-компетентният и опитен асистент, който Ленард някога е имал (правете си изводите).

Кортни
 
Чък

Чък

Чък е ентусиазиран и арогантен. Състезателният дух тече в перата му и той винаги се стреми да бъде номер едно във всичко, което (може да си представите) доста дразни останалите.

Също така, Чък е хиперактивен и непрекъснато се захранва с енергия затова винаги трябва да прави нещо. Той никога не може да спре на едно място, както в ума си, така и в тялото си.

 

Силвър

Силвър е по-малката сестра на Чък. Ослепителна млада птица с шантаво чувство за хумор и невероятни летателни умения. В допълнение, Силвър е борбена и смела, тя не позволява на никой да взима решения вместо нея.

Въпреки това, брат ѝ Чък все още я вижда просто като малката си досадна сестра - роля, от която Силвър се опитва да се измъкне от дълго време.

Силвър
 
Зоуи

Зоуи

Зоуи е новоизлюпена сладурана, която е супер любопитна и често си навира човката в заниманията на околните. А това доста ги дразни. За щастие никой не може да ѝ се сърди твърде дълго, защото най-силното оръжие на Зоуи е нейното миловидно лице.

Тя може да се похвали с безкраен списък с таланти - ослепителна певица е, джедай и може да изяде повече храна наведнъж от всяка друга птица на острова.

 

Сам-Сам

Сам-Сам е игрива, светложълта, новоизлюпена госпожица, която, подобно на останалите малчовци на острова, може да разтопи дори леденото сърце на Ред. Тя е вашия бъдещ най-добър приятел!

Сам-Сам вярва във Великденския заек, винаги яде десерт след вечеря и червей за домашен любимец.

Сам-Сам