1. home
  2. Кулинариум

Кулинариум

 

Запитахме се какъв е вкусът на есента и някак съвсем естествено в представите ни се смесиха различни аромати с много цветове. Най-пищният откъм продукти във върховия им вкус сезон сякаш няма как да бъде отделен от цветовете, на които е богат. Така получихме очарователната палитра… И вкусове, към които никой няма да остане безразличен.


В есенния брой на списание „Кулинариум“ ви поднасяме най-добрите ястия  за уютна вечер вкъщи и идеи за училищен обяд на малчуганите. Очакват ви още и съвети за здравословно хранене, както и още много рецепти за салати, десерти и предястия от близки и далечни точки на света!


Не пропускаме и познатите талони за отстъпки, с които можете да спестите над 24 лв. за периода септември – ноември. С тяхна помощ имате възможност да вземете подбрани продукти на специални цени.


Списанието ще откриете във всеки BILLA магазин само за 1.19 лв. с BILLA Card, а ето и част от кулинарните акценти, които ви очакват в него.

Kulinarium App

Кулинарните магии са на вашия телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! Открий над 700 видео рецепти. А всеки месец добавяме нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.


Свали го напълно безплатно от:

GOOGLE PLAY

APP STORE