1. home
  2. Кулинариум

Кулинариум

Пролетта е специално време от годината. Снеговете се топят, реките се изпълват с вода, а природата се събужда от своя зимен сън. Ароматите са навсякъде, денят става по-дълъг, всичко изглежда по-красиво и цветно. А ние ще се опитаме да пренесем цялата тази палитра от вкусове и на домашната трапеза, за да ѝ се насладите в компанията на любимите хора.


Затова и този брой на списание „Кулинариум“ е събрал в себе си толкова много кулинарни усещания. Има за всеки по нещо – салати, предястия, основни, екзотични предложения от източната кухня, десерти и още много. Но няма да разваляме изненадата, като разкрием всички теми.


Не сме пропуснали и познатите талони за отстъпки, с които можете да спестите над 12 лв. за периода март – май. С тяхна помощ имате възможност да вземете подбрани продукти на специални цени.


Списанието ще откриете във всеки BILLA магазин само за 0,99 лв. с BILLA Card, а ето и част от кулинарните акценти, които ви очакват в него.

Kulinarium App

Кулинарните магии са на вашия телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! Открий над 400 видео рецепти. А всеки месец добавяме нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.


Свали го напълно безплатно от:

GOOGLE PLAY

APP STORE