Главно съдържание

Персонализирана оценка и сигурност на вашите данни!

Не забравяйте да подновите съгласието си за обработка на лични данни!

Ние, от BILLA осигуряваме 100 % сигурност на Вашите лични данни и тъй като настъпват промени в Европейското законодателство, които могат да засегнат част от отстъпките ви, прочетете какво да направите, за да продължат да бъдат те валидни за вас.

За да можем да ви предоставяме и занапред нашите оферти, промоции и услуги с BILLA Card, ние се нуждаем от вашето съгласие. За вас и вашето пазаруване няма нищо да се промени, но подписът ви ни е необходим, за да запазим всичко, както е до момента.

Въпреки че вече имаме Вашата информация за регистрация на BILLA Card, новото европейско законодателство изисква да потвърдите Вашето съгласие BILLA да обработва Вашите лични данни.

С подписа си вие се съгласявате BILLA да използва Вашите лични данни, за да Ви предоставя релевантни за вас предложения. Единствено BILLA или доверени наши партньори, под наш контрол, ще имат правото да използват Вашите лични данни.

Важно е да уточним, че това не е нов формуляр за BILLA Card и в случай, че вие вече сте BILLA Card картодържател, няма да получите нова карта. Вашата карта ще бъде валидна, като за да запазите в пълна степен предимствата на BILLA Card, ние се нуждаем от вашето потвърждение.

Единственото, което трябва да направите, е да попълните формуляра (за съгласие) в удобен за вас BILLA магазин и да го пуснете в урната в следкасовата зона.

Минимално необходимите данни, за да бъде Вашият формуляр за съгласие валиден, са обозначени със звездичка на формуляра. Колкото повече информация попълните, толкова по-добри и точни за вас предложения ще получавате в бъдеще.

В случай на нужда от по-подробна информация, можете да позвъните на нашия Център за обслужване на тел. 0700 120 10.