Главно съдържание

BILLA Card

Какво е BILLA Card?

BILLA Card е карта за лоялни клиенти, която ти дава право на отстъпка при закупуване на обозначените със специални етикети стоки. Получаваш BILLA Card в пакет от 4 карти – 1 със стандартни размери и 3 по-малки – за всички членове на твоето семейство. С помощта на всяка от тях получаваш отстъпки от цената на над 600 специално подбрани стоки.

Голямата карта и малките карти са с еднакъв номер и се считат за една карта.

BILLA Card се издава само на физически лица!

 

Как да заявя BILLA Card?

  • Вземи от касите на най-близкия до теб магазин BILLA дипляна, съдържаща формуляр-заявление за получаване на BILLA Card.
  • Попълни формуляра с всички задължителни за попълване полета – в противен случай твоята BILLA Card ще бъде автоматично блокирана от нашата система след първоначален период за ползване!
  • Предай попълнения формуляр-заявление в бюрото на управителя, в който и да е магазин BILLA в България.
  • Дежурен служител от бюрото на управителя ще приеме попълнения от теб формуляр-заявление и веднага ще ти предостави твоята BILLA Card.
  • Твоята BILLA Card ще се активира автоматично при първата ти покупка в който и да е магазин BILLA в България.

Толкова е бързо и лесно!

Как да заявя BILLA Card?
 
Какво се случва, ако не попълня коректно формуляра?

Какво се случва, ако не попълня коректно формуляра?

Ако не си попълнил/a коректно данните си, 4 седмици след активирането на твоята BILLA Card на касовата бележка от пазаруването ти в BILLA ще се изпише предупредително съобщение.

"Моля, обадете се на телефон: 0700 120 10, за да дадете липсващата информация! В противен случай след 2 седмици картата Ви ще бъде блокирана."

Повече информация за BILLA Card можеш да получиш, ако се обадиш на телефона на клиента - 0700 120 10, достъпен между 8:00 ч. и 21:00 ч., на цената на един градски разговор.

 

Какви предимства дава BILLA Card?

Във всеки магазин BILLA се предлагат продукти със специални етикети, на които са обозначени отстъпки, които получавате при пазаруване с BILLA Card. При покупка на такъв продукт, представи твоята BILLA Card на касиерката и веднага ще получиш посочената отстъпка от твоята сметка.

BILLA Card ти дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки. Асортиментът се актуализира всеки месец.

Също така с BILLA Card всеки петък и събота може да се възползваш от 25% намаление на различна група продукти.

Какви предимства дава BILLA CARD?
 
Как да използвам Billa Card?

Как да използвам BILLA Card?

При покупка на стока, обозначена със специален етикет, просто представи BILLA Card на касата и веднага ще получиш посочената на етикета отстъпка. Информация за всички стоки, които можеш да закупиш с отстъпка, можеш да намериш във всеки магазин BILLA. Винаги носи твоята BILLA Card, когато пазаруваш в магазини BILLA.

В случай, че твоята BILLA Card бъде открадната/изгубена, обади се веднага на телефон: 0700 120 10. Съобщи, че искаш да блокираш картата. В този момент ще бъдат блокирани и останалите 3 карти от твоя BILLA Card пакет. BILLA не носи отговорност за евентуални спекулации с твоята BILLA Card, в случай, че е загубена/открадната, но не е блокирана.

 

BILLA Card

BILLA Card

Искате да пазарувате изгодно и да се възползвате от намаленията, които ви предлагаме всяка седмица във вашия магазин BILLA?

Вземете своята BILLA Card в него!

Гранде оферта

Гранде оферта

Само с BILLA Card грабнете своята Гранде оферта от 25% намаление на група продукти!

Важи до една покупка на ден с една BILLA Card.

Формуляр за съгласие

Формуляр за съгласие

Разпечатай формуляр за подновяване на съгласието за обработка на лични данни

BILLA Card Акция

BILLA Card акция

BILLA Card Акция

BILLA Card акция

BILLA Card Акция

-

Вижте повече