BILLA Card

Какво е BILLA Card?

BILLA Card е карта за лоялни клиенти, която ти дава право на отстъпка при закупуване на обозначените със специални етикети стоки. Получаваш BILLA Card в пакет от 4 карти – 1 със стандартни размери и 3 по-малки – за всички членове на твоето семейство. С помощта на всяка от тях получаваш отстъпки от цената на над 600 специално подбрани стоки.

Голямата карта и малките карти са с еднакъв номер и се считат за една карта.

BILLA Card се издава само на физически лица!

 

Как да заявя BILLA Card?

  • Вземи от касите на най-близкия до теб магазин BILLA дипляна, съдържаща формуляр-заявление за получаване на BILLA Card.
  • Попълни формуляра с всички задължителни за попълване полета – в противен случай твоята BILLA Card ще бъде автоматично блокирана от нашата система след първоначален период за ползване!
  • Предай попълнения формуляр-заявление в бюрото на управителя, в който и да е магазин BILLA в България.
  • Дежурен служител от бюрото на управителя ще приеме попълнения от теб формуляр-заявление и веднага ще ти предостави твоята BILLA Card.
  • Твоята BILLA Card ще се активира автоматично при първата ти покупка в който и да е магазин BILLA в България.

Толкова е бързо и лесно!

Как да заявя BILLA Card?
 
Какво се случва, ако не попълня коректно формуляра?

Какво се случва, ако не попълня коректно формуляра?

Ако не си попълнил/a коректно данните си, 4 седмици след активирането на твоята BILLA Card на касовата бележка от пазаруването ти в BILLA ще се изпише предупредително съобщение.

"Моля, обадете се на телефон: 0700 120 10, за да дадете липсващата информация! В противен случай след 2 седмици картата Ви ще бъде блокирана."

Повече информация за BILLA Card можеш да получиш, ако се обадиш на телефона на клиента - 0700 120 10, достъпен между 8:00 ч. и 21:00 ч., на цената на един градски разговор.

 

Какви предимства дава BILLA Card?

Във всеки магазин BILLA се предлагат продукти със специални етикети, на които са обозначени отстъпки, които получавате при пазаруване с BILLA Card. При покупка на такъв продукт, представи твоята BILLA Card на касиерката и веднага ще получиш посочената отстъпка от твоята сметка.

BILLA Card ти дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки. Асортиментът се актуализира всеки месец.

Също така с BILLA Card всеки петък и събота може да се възползваш от 25% намаление на различна група продукти.

7% BILLA Card отстъпка - дава възможност на всеки картодържател на BILLA Card, който в рамките на един календарен месец направи 20 покупки, да получи 7% отстъпка от всяка покупка в магазини BILLA през следващия календарен месец.За отчитането на броя покупки е необходимо да бъде представена BILLA Card. С една BILLA Card се отчитат максимум 2 покупки на ден. Върху касовата бележка се посочват броят пазарувания за деня и за текущия месец. За ползването на отстъпката е необходимо да бъде представена BILLA Card. Отстъпката получаваш веднага на каса. Конкретният размер е посочен върху касовата бележка.  Отстъпката от 7% може да се използва за всички продукти с изключение на алкохол, цигари, вестници, списания, лотарийни билети, продукти в промоция, продукти с марка Clever, продукти от рекламни кампании, насочени към деца (напр. албуми и стикери за залепване), както и продукти от лоялни програми за събиране и използване на точки за покупка на артикули с отстъпка. Отстъпката важи за срок от един календарен месец. Отстъпката важи без ограничение за брой покупки или тяхната стойност. Отстъпката не може да бъде прехвърлена и не може да бъде заменена за левовата й равностойност.  За една BILLA Card се считат голямата карта и трите (малки) карти, които се получават в пакет при издаването на картата.
Важна информация: От 01.12.2018 г. отстъпката от 7% няма да бъде активна. Всеки, направил 20 покупки с BILLA Card през м. октомври 2018 г., ще може да се възползва от 7% отстъпка от всяка покупка през м. ноември 2018 г. След 01.12.2018 г. тази отстъпка няма да се предоставя, независимо дали през м. ноември 2018 г. са направени 20 покупки с BILLA Card.

Какви предимства дава BILLA CARD?
 
Как да използвам Billa Card?

Как да използвам BILLA Card?

При покупка на стока, обозначена със специален етикет, просто представи BILLA Card на касата и веднага ще получиш посочената на етикета отстъпка. Информация за всички стоки, които можеш да закупиш с отстъпка, можеш да намериш във всеки магазин BILLA. Винаги носи твоята BILLA Card, когато пазаруваш в магазини BILLA.

В случай, че твоята BILLA Card бъде открадната/изгубена, обади се веднага на телефон: 0700 120 10. Съобщи, че искаш да блокираш картата. В този момент ще бъдат блокирани и останалите 3 карти от твоя BILLA Card пакет. BILLA не носи отговорност за евентуални спекулации с твоята BILLA Card, в случай, че е загубена/открадната, но не е блокирана.

 

BILLA Card

BILLA Card

Искате да пазарувате изгодно и да се възползвате от намаленията, които ви предлагаме всяка седмица във вашия магазин BILLA?

Вземете своята BILLA Card в него!

Гранде оферта

Гранде оферта

Само с BILLA Card грабнете своята Гранде оферта от 25% намаление на група продукти!

Важи до една покупка на ден с една BILLA Card.

Ваучер за отстъпка

Ваучер за отстъпка

Знаете ли, че с всяко пазаруване можете да получите специален ваучер за отстъпка?

BILLA Card Акция

BILLA Card Акция

BILLA Card Акция

BILLA Card Акция

BILLA Card Акция

-

Вижте повече