MainContentHeadline

Кулинариум

Кулинариум

Посрещнете зимния уют с изкушаващи аромати и кулинарни предизвикателства!

Те ви очакват в новия брой на списание “Кулинариум”, който разказва зимни истории, в които главно място заемат тяхно величество – продуктите.

Ще се носи ухание на канела, ще сервираме топло хлебче на всяка трапеза и ще почерпим опит с кратко пътуване до Унгария.

Освен вкусните изкушения, ще намерите и талони за отстъпки, с които ще спестите над 30лв. при пазаруването си за месец декември, януари и февруари.

Вземи списанието от твоя BILLA магазин само за 0,99лв. с BILLA Card!

Целина ЗА РАДОСТ И КРАСОТА

Целина
ЗА РАДОСТ И КРАСОТА

Нейно величество Целината гордо носи своята слава през вековете. Още древните египтяни са я поставяли в своите пирамиди, за да си осигурят вечен живот, а Омир я възпява в прословутите „Илиада“ и „Одисея“.

Сред суперсилите на целината се нареждат способността ѝ да повишава съпротивителните сили на организма и да възбужда апетита, като в същото време, благодарение на ниската си калоричност, е идеалният помощник в борбата с излишните килограми!

Има много начини за приготвяне на този вълшебен зеленчук и за част от тях ви разказваме в новия брой на списание „Кулинариум“, за да се вдъхновите и да добавите стръкче (и не само) целина към ритуала си за красота и здраве!

Хлябът
ДУШАТА НА КОМПАНИЯТА

Специално място в новия брой на „Кулинарим“ заема темата за хляба. За онзи хляб, който изпълва къщата с ухание на дом. За онзи хляб, чиято хрупкава коричка разкрива мека сърцевина, която се разтапя в устата и събира семейството около трапезата. Защото хлябът е традиция. Ще споделим с вас тънкости около приготвянето на перфектната погача и още много полезни съвети и хитринки при приготвянето на насъщния.

ХЛЯБЪТ ДУШАТА НА КОМПАНИЯТА
С ВКУС НА ПРАЗНИК ГОТВЕНЕ ЗА ДУШАТА

С вкус на празник
ГОТВЕНЕ ЗА ДУШАТА

Празник е когато сме у дома с любимите си хора и заедно приготвяме специални ястия за празничната трапеза.Това е времето, в което изразяваме емоциите си чрез храната и подреждаме всяка чиния с любов и настроение.

Разлиствайки новия брой на списание „Кулинариум“, ще попаднете на екзотични предложения - като ризото с бадеми и салвия, тиква с чиа и сусам или карамелки с уиски. Звучи интересно, нали? Специално за вас сме описали рецептите стъпка по стъпка в любимото списание!

Киселото зеле
ЗИМНИ ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ

Киселото зеле безспорно е гвоздеят на зимните гозби! То е вкусно, засищащо, богато на витамин С и е неразделна част от любимите ни традициони специалитети! Придава завършен вкус и на най-обикновените ястия, но също така позволява и смели комбинации за неочакано добър резултат.

Знаете ли какво е бигос? С кои сушени плодове и зеленчуци можете да комбинирате киселото зеле, така че да смаете своите гости? Отговорите на тези и още любопитни въпроси ще откриете в новия брой на списание „Кулинариум“!

Киселото зеле ЗИМНИ ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ
ХАПВА ЛИ ВИ СЕ ТОРТА ?

ХАПВА ЛИ ВИ СЕ ТОРТА ?

Кой не обича торта? А когато е домашно приготвена, всички ще обичат и вас! Без значение дали рецептата е от тефтера на баба или е по последен писък на кулинарната мода, всяка торта намира своите верни почитатели. В новия брой на „Кулинриум“ споделяме с вас тайната за приготвяне на торта с мандарини, торта с нар и шоколад и торта с шоколад и фъстъчено масло.

Мммм.... Изберете своя фаворит и зарадвайте близките си със сладко изкушение!

Зима с дъх
НА КАНЕЛА

Сам по себе си ароматът на канела ни напомня за зима и коледна магия. Универсалната подправка крие много ползи за човешкото здраве и на практика е приложима навсякъде – както в сладки, така и в солени вкусотии, за лек или като добавка към любимата ви напитка. Канелата не познава граници!

В новия брой на списанието сме ви приготвили рецепти за печено пиле с лимон и канела, паста със сирене, чесън и канела и ароматно свинско в бекон. Пригответе се за експлозия от вкусове!

Зима с дъх НА КАНЕЛА
Вино и ПОДПРАВКИ

Вино и
ПОДПРАВКИ

Ароматите на подправки във виното са вкусов акцент, който придава ново очарование на любимата ни напитка. Те допълват вкуса на виното, но без да се натрапват.

Сладък анасон, карамфил, черен пипер, ванилия, карамел, кориандър, зелени подправки, чай, риган и розмарин са само част от вкусовата палитра.

Какво още и в кои сортове вина можете да го откриете, ще разберете в новия брой на „Кулинариум“. Нека дегустацията да започне сега!

Пътуване до
УНГАРИЯ

Със зимния брой на кулинарно списание №1 се отправяме на пътешествие до Унгария! Съвременната унгарска кухня е една от най-интересните и разпознаваеми в Европа. Тя умело комбинира старинни азиатски съставки с елементи от италианската, немската и славянската кухня. Почитателите на пикантните храни ще се влюбят в нея!

Ще ви разкажем за местните традиции и обичаи, ще ви представим известните унгарски специалитети, а за десерт ще ви поднесем Кюртош!

Пътуване до УНГАРИЯ

Списание “Кулинариум” е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г. по данни на BluePoint от януари 2018г. Можете да го закупите от всеки BILLA магазин за 1.99 лв. или 0.99 лв. с BILLA Card.

Списанието се отпечатва на всеки 3 месеца и на последната му страница ще намерите талони, с които можете да закупите артикули с отстъпка. Отстъпките са валидни за периода, посочен върху талона или до изчерпване на количествата. Търсете продукта от талона във всеки магазин BILLA. Възможно е поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти да не са налични във всеки магазин. Талоните не могат да се заменят за тяхната парична стойност.

Условия за употреба на мобилно приложение BILLA Кулинариум: виж ТУК.

Кулинарните магии са на твоя телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! С над 300 видео рецепти. Всеки месец нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.

Свали сега:
GOOGLE PLAY
APP STORE