Главно съдържание

Кулинариум

Зимата е време за празници, събирания с най-близките хора и трапези, отрупани с всякакви кулинарни изкушения. Да, може денят да е по-кратък, времето да е студено, но зимата носи със себе си определена магия, която е трудно да се опише. Все още има разнообразие от плодове и зеленчуци, на които да се насладим, a нека не забравяме и апетитната зимнина, която предвидливо приготвихме точно за сезона.

Този брой на списание „Кулинариум“ е истинска зимна приказка, която е изпълнена с кулинарни красоти. Като започнем от предястията, основните и десертите на коледната трапеза, минем през предложения за разнообразна вечеря за делничните дни и стигнем до съветите за здравословно хранене със сезонни храни. Зимният „Кулинариум“ е истинска съкровищница, която чака да бъде открита от вас.

И в този брой няма да пропуснем познатите талони за отстъпки, с които можете да спестите над 10 лв. през декември, януари и февруари. С тяхна помощ имате възможност да вземете подбрани продукти на специални цени.

Списанието ще откриете във всеки BILLA магазин само за 0,99 лв. с BILLA Card.

Ето и част от кулинарните изненади, които сме подготвили тази зима в „Кулинариум“,

5 вечери в една кошница

Свободното време през делничните дни е още по-ценно. Прекарайте го в компанията на любимите си хора, а не в чудене какво да приготвите за вечеря. Защото и в това издание на списанието „Кулинариум“ сме се погрижили да откриете 5 предложения, с които вечерята ще се превърне в истински кулинарен празник. Открийте съставките за тях на разумни цени в най-близкия BILLA магазин, а зимния брой – в зоната на касите само за 0,99 лв. с BILLA Card.

 

Популярни салати в зимен прочит

Салатите са една от най-предпочитаните ни кулинарни вкусотии. Макар да няма нищо по-апетитно от пресните летни зеленчуци от градината на баба, сме твърдо решени да се наслаждаваме на вкусни салати през цялата година. Дори и през зимата. Ето защо в този брой на списанието „Кулинариум“ ще откриете рецепти, с които да адаптирате популярни салати, използвайки сезонни продукти. Пригответе ги у дома и зарадвайте семейството.

 

Понеделник без месо за нас и за планетата

Може и да сте чували за тази прекрасна инициатива, която датира от 2003 г., а днес е разпространена в над 40 държави. Според учени, ако всички изключим месото от диетата си само за 1 ден от седмица, то здравословното ни състояние ще се подобри, а емисиите на вредни газове ще намалеят с 1 гигатон годишно. Тъй като за нас храненето е не само страст, но и мисия, в този брой ще откриете няколко изкушаващи рецепти без месо, с които да станете част от това предизвикателство и у дома.

 

Готвим умно със сезонни продукти

Всички сме чували, че любовта минава през стомаха. Не сме сигурни доколко е вярно, но ето едно доказано твърдение – сезонните храни са в основата на здравословното хранене. Въпреки че зимата пресните продукти са най-оскъдни, всеки, който има желание, може да открие типични за сезона съставки, с които да подобри диетата си. В нашия брой ви очакват няколко страхотни рецепти, с които да се вдъхновите и да вземете максимума от зимата.

 

Снежни десерти

Снежни човеци, замеряне със снежни топки, пързаляне с шейни – зимата е истински извор на забавления за малки и големи. Още по-ценно е времето прекарано заедно. Но защо не пренесете тази забава и в уюта на дома? Лесно е, трябва само да се доверите на нашите рецепти за снежни десерти. А малчуганите могат да бъдат незаменими помощници в украсяването им. Разгледайте ги в зимния брой на списанието „Кулинариум.

 
 

Списание “Кулинариум” е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2019 г. по данни на BluePoint от февруари 2020 г. Можете да го закупите от всеки BILLA магазин за 1.99 лв. или 0.99 лв. с BILLA Card.

Списанието се отпечатва на всеки 3 месеца и на последната му страница ще намерите талони, с които можете да закупите артикули с отстъпка. Отстъпките са валидни за периода, посочен върху талона или до изчерпване на количествата. Търсете продукта от талона във всеки магазин BILLA. Възможно е поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти да не са налични във всеки магазин. Талоните не могат да се заменят за тяхната парична стойност.

Условия за употреба на мобилно приложение BILLA Кулинариум: виж ТУК.

Кулинарните магии са на вашия телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! Открий над 300 видео рецепти. А всеки месец добавяме нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.

Свали го напълно безплатно от:
GOOGLE PLAY
APP STORE