Кулинариум

Взе ли вече своето списание Кулинариум!

То е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г. по данни на BluePoint от януари 2018г.

Разлисти го и намери своето вдъхновение на пъстрите му страници!

Списание Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2017г. по данни на BluePoint от януари 2018г.

Подари си разнообразие от идеи как да посрещнеш настоящите празници, наслади се на изобилилие от кулинарни експерименти, възползвай се от полезните ни съвети и пренеси магията на това специално време от годината в собствената си кухня.

И това не е всичко: по традиция, с талоните в новия брой на "Кулинариум" пестиш над 20 лева при пазаруване в твоя магазин BILLA. Списание Кулинариум можеш да закупиш от всеки BILLA магазин за 1.99 лв. или 0.99 лв. с BILLA Card.

Списанието се отпечатва на всеки 3 месеца и на последната му страница ще намериш талони, с които можеш да закупиш артикули с отстъпка. Отстъпките са валидни за периода, посочен върху талона или до изчерпване на количествата. Търси продукта от талона във всеки магазин BILLA. Възможно е поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти да не са налични във всеки магазин. Талоните не могат да се заменят за тяхната парична стойност.

Подлютени пилешки гърди

Подлютени пилешки гърди

Подлютени пилешки гърди

Ако сте свикнали да планирате менюто за цяла седмица напред и да губите минимално време в избор на гозби, нашите предложения ще обогатят домашната ви готварска книга с питателни рецепти за тази зима.

Споделете празничния дух

Споделете празничния дух

Споделете празничния дух

Подгответе се за предстоящите празници и изненадайте близките с богато угощение, приготвено с любов и ентусиазъм.

Сладките хлябове

Сладките хлябове

Сладките хлябове

На много места по света традиционният сладък хляб присъства на коледната трапеза. Опитай различни рецепти за приготвянето му.

Десерти с нар

Десерти с нар

Десерти с нар

Сладко изкушение в червено – предложения за рецепти с нар.

На бавен огън

На бавен огън

На бавен огън

Крехко и сочно от фурната – рецепти за свински гърди с кисело зеле, свински врат в сол, задушен джолан, бански специалитет.

Бяла зима с пъстри вкусове

Бяла зима с пъстри вкусове

Бяла зима с пъстри вкусове

Бяла зима с пъстри вкусове – идеи за зимни салати.