MainContentHeadline

Кулинариум

Кулинариум

Пролетта носи със себе си усещане, специфичен вкус и много цветно настроение. Нека я посрещнем заедно с аромати и кулинарни приключения!

Разнообразие от пролетни аромати, деликатеси и пътешествия ви очакват в новия брой на списание BILLA “Кулинариум”. Главното място е отредено на вкуса на пролетта и сезонните продукти, които ще завладеят дома ви.

Ще сервираме първите пролетни зеленчуци, ще добавим идеалния хляб за всяка разядка, ще говорим за яйца, ще ухае на Великден и ще ви запознаем с биопродуктите и колко полезни са те.

Освен вкусните изкушения под формата на рецепти, ще намерите и талони за отстъпки, с които ще спестите над 30лв. при пазаруването си за месец март, април и май.

Списанието може да бъде закупено с BILLA Card само за 0,99лв. във всеки BILLA магазин.

Готови ли сте да тръгнем заедно на пътешествие, изпълнено с кулинарни вълшебства?

Виж малка част от темите в броя.

Аспержи

Аспержи
Зелената пролетна кралица

Още в Древен Рим са ги наричали „императорски зеленчук“. Тогавашните владетели ценели високо качествата им и всяка пролет изпращали свои поданици да прибират реколтата от аспержи. Твърди се, че царица Нефертити ги наричала „храна за боговете“. И тази тяхна отлична репутация ги следва до ден-днешен, когато се считат за един от най-изисканите деликатеси.

Перфектният Великден

На този почитан празник всички семейни трапези си приличат по нещо – свежестта и лекотата на ароматите в началото на пролетта, когато слънцето започва да ни сгрява с по-ярка светлина и природата се събужда в симфония от зеленина. Отдайте се на пиршество, като следвате традициите, но в същото време очаровате близките с някои нови ястия.

Перфектният Великден
Закуската на боговете

Закуската на боговете

Яйцата са най-предпочитаното ястие по това време на годината и затова в този брой ще ви предложим едно интересно, семпло и много вкусно ястие. Яйце в облак - семпло и атрактивно ястие, което може да ви накара да полетите в облаците и със сигурност ще трябва да подготвите и допълнително, защото всички ще искат още.

Тайната на палачинките

Кой не обича палачинки за закуска?

Всеки има своя малка тайна, някаква специална съставка, която прави палачинките уникални. Ние също си имаме наши малки тайни, които с радост ще споделим с вас.

Тайната на палачинките
Идеалният хляб за всяка разядка

Идеалният хляб за всяка разядка

Случвало ли ви се е да купите току-що изпечено хлебче от пекарната на BILLA – все още топъл, с хубава коричка, с неустоим аромат и... да го преполовите преди да сте се прибрали вкъщи? Напълно ви разбираме, и ние сме били в същата ситуация. Имаме обаче още по-добра идея. Да го поднесете с нещо, създадено специално за такъв хляб – разядка, която събужда апетита и омагьосва всички сетива.

Как да се справим с проблемното хранене при децата

Всеки родител е щастлив, когато детето му се храни с удоволствие, има апетит и не е придирчиво. Истината е, че докато човек расте, има по-голяма нужда от енергия, и тук правилното хранене е от изключително значение. Децата обаче често не желаят да ядат каквото им се предлага и не са съгласни на компромис. Ето защо в пролетния брой на списанието ще откриете няколко съвета в помощ на родителите.

Как да се справим с проблемното хранене при децата
Бурна история в чиния

Бурна история в чиния

Ще пътуваме из южноафриканските кулинарни традиции. Те съчетават елементи от различни държави, които се преплитат, за да създадат невероятни и омагьосващи ястия. Южноафриканската кухня е създавана на континент, изобилстващ от цветове, аромати и климатични промени и различни традиции на местни жители и най-различни заселници. С това се обяснява и невероятната комбинация от екзотични вкусове.

Списание “Кулинариум” е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018г. по данни на BluePoint от януари 2019г. Можете да го закупите от всеки BILLA магазин за 1.99 лв. или 0.99 лв. с BILLA Card.

Списанието се отпечатва на всеки 3 месеца и на последната му страница ще намерите талони, с които можете да закупите артикули с отстъпка. Отстъпките са валидни за периода, посочен върху талона или до изчерпване на количествата. Търсете продукта от талона във всеки магазин BILLA. Възможно е поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти да не са налични във всеки магазин. Талоните не могат да се заменят за тяхната парична стойност.

Условия за употреба на мобилно приложение BILLA Кулинариум: виж ТУК.

Кулинарните магии са на твоя телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! Открий над 300 видео рецепти. А всеки месец добавяме нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.

Свали го напълно безплатно от:
GOOGLE PLAY
APP STORE