MainContentHeadline

Кулинариум

Кулинариум

Лятото е сезонът на широките усмивки, слънчевите лъчи, дългите вечери и свежите плодове и зеленчуци.

Всичко в този сезон е заредено с енергия и много положителни, слънчеви емоции. А вкусовете на лятото са още по-шарени от красивите цветя в градините.

Грил приключения, свежи напитки и вкусни десерти ще намерите в новия брой на списание BILLA „Кулинариум“. Отдаваме се на слънчевите дни с вкус на лято.

Освен вкусните изкушения под формата на рецепти, ще намерите и талони за отстъпки, с които ще спестите над 30лв. при пазаруването си за месец юни, юли и август.

Списанието може да бъде закупено с BILLA Card само за 0,99лв. във всеки BILLA магазин.

Пригответе се за летните и вкусни приключения като видите малка част от темите в броя.

Любим летен зеленчук

Любим летен зеленчук

Зеленият фасул е зеленчук, без който трудно бихме могли да си представим летните месеци. Приготвя се по най-различни начини, а най-подходящото време да се възползваме максимално от неговите здравословни хранителни вещества е в сезона му.

 

Нека да е лято

Като ще е лято, нека да е лято с праскови, с кайсии и със зелени чушки – три от най-емблематичните продукти точно през този сезон.

Затова и в рецептите, които сме ви приготвили, сме се опитали да запазим възможно най-много от ароматите и на прасковите, и на кайсиите, и на чушките. Разбира се, някои от тях сме подложили на термична обработка, но само за да извадим от тях големия им талант – наситения вкус на лято.

Нека да е лято
 
Малини в главна роля

Малини в главна роля

Разнообразието от плодови вкусове обогатява всеки десерт, а тортите с ягоди, къпини, малини и боровинки са абсолютна класика и великолепен финал на всяко лятно меню. Прибавете само няколко капки ароматен алкохол и прекрасното парче сладкиш ще направи деня ви незабравим.

 

Бурни аплодисменти за грила

Вкусът на месото, приготвено върху качествен грил, е несравним. А тази най-проста техника за печене на месо, позната от времето, когато е открит огънят, се радва на еднаква популярност във всяко кътче на света. Всеки майстор на грила си има своя малка тайна или специфична подправка, която прави ястията му уникални. Но има специалитети, които притежават особен статут и са източник на национална гордост за страната, в която са създадени.

Бурни аплодисменти за грила
 
Един тиган, много идеи

Един тиган, много идеи

Възползвайте се максимално от изобилието на зеленчуци през този сезон и ги комбинирайте с различни видове месо. Пресни тиквички, патладжани, чушки, домати… всичко, което носи печат лято.

 

Защо е важно децата да приемат повече течности

Водата е най-важното вещество в нашия организъм. В тялото на новороденото тя е 75–80%, но с напредването на възрастта съдържанието й намалява. А водата изпълнява много важни функции в човешкия организъм: регулира телесната температура, помага за храносмилането и изхвърлянето на излишните вещества чрез потта и урината, подпомага доставянето на хранителни вещества.

Защо е важно децата да приемат повече течности
 
Напитка обогатена със свежест

Напитка обогатена със свежест

Когато температурите достигнат летни стойности, всички с удоволствие приемаме освежителни напитки във всякаква форма. Сред тях винаги има такива, които ни очароват още щом ги опитаме, и продължаваме да си ги приготвяме през цялата година.

 

Списание “Кулинариум” е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018г. по данни на BluePoint от януари 2019г. Можете да го закупите от всеки BILLA магазин за 1.99 лв. или 0.99 лв. с BILLA Card.

Списанието се отпечатва на всеки 3 месеца и на последната му страница ще намерите талони, с които можете да закупите артикули с отстъпка. Отстъпките са валидни за периода, посочен върху талона или до изчерпване на количествата. Търсете продукта от талона във всеки магазин BILLA. Възможно е поради силно увеличено търсене в отделни дни някои продукти да не са налични във всеки магазин. Талоните не могат да се заменят за тяхната парична стойност.

Условия за употреба на мобилно приложение BILLA Кулинариум: виж ТУК.

Кулинарните магии са на твоя телефон с мобилно приложение BILLA Кулинариум! Открий над 300 видео рецепти. А всеки месец добавяме нова авторска рецепта на Chef Виктор Ангелов.

Свали го напълно безплатно от:
GOOGLE PLAY
APP STORE