Какво е BILLA Card?

BILLA CARD е карта за лоялни клиенти, която ти дава право на отстъпка при закупуване на обозначените със специални етикети стоки. Получаваш Billa Card в пакет от 4 карти – 1 със стандартни размери и 3 по-малки. С помощта на всяка от тях получаваш отстъпки от цената на над 600 специално подбрани стоки. Голямата карта и малките карти са с еднакъв номер и се считат за една карта.

BILLA CARD се издава само на физически лица.

Как да взема BILLA Card?

- Вземи от касите на най-близкия до теб магазин BILLA дипляна, съдържаща формуляр-заявление за получаване на BILLA CARD.
- Попълни формуляра.
- Предай попълнения формуляр-заявление в бюрото на управителя, в който и да е магазин BILLA в България.
- Дежурен служител от бюрото на управителя ще приеме попълнения формуляр-заявление и веднага ще ти предостави твоята нова BILLA CARD.
-Твоята нова BILLA CARD ще се активира автоматично, при първата покупка, в който и да е магазии BILLA в България.

Бързо и лесно!

Ако не попълня коректно формуляра?

Ако не си попълнил/a коректно данните си, 4 седмици след активирането на твоята BILLA CARD на касовата бележка от пазаруването ти в BILLA ще се изпише предупредително съобщение.

"Моля, обадете се на телефон: 0700 120 10, за да дадете липсващата информация! В противен случай след 2 седмици картата Ви ще бъде блокирана."

Повече информация за BILLA CARD можеш да получиш, ако се обадиш на телефона на клиента - 0700 120 10.
Достъпен между 8:00 ч. и 21:00 ч., на цената на един градски разговор.

Какви предимства дава BILLA CARD?

Във всеки магазин BILLA се предлагат продукти със специални етикети, на които са обозначени отстъпки, които получавате при пазаруване с BILLA CARD. При покупка на такъв продукт, представи твоята BILLA CARD на касиерката и веднага ще получиш посочената отстъпка от твоята сметка.

 BILLA CARD ти дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки. Асортиментът се актуализира всеки месец.

Също така с BILLA CARD всеки петък и събота може да се възползваш от 25% намаление на различна група продукти.

●    Как да използвам Billa Card?
При покупка на стока, обозначена със специален етикет, просто представи BILLA CARD на касата и веднага ще получиш посочената на етикета отстъпка. Информация за всички стоки, които можеш да закупиш с отстъпка, можеш да намериш във всеки магазин BILLA. Винаги носи твоята BILLA CARD, когато пазаруваш в магазини BILLA.

В случай, че твоята BILLA CARD бъде открадната/изгубена, обади се веднага на телефон: 0700 120 10. Съобщи, че искаш да блокираш картата. В този момент ще бъдат блокирани и останалите 3 карти от твоя BILLA CARD пакет. BILLA не носи отговорност за евентуални спекулации с твоята BILLA CARD, в случай, че е загубена/открадната, но не е блокирана.