Пазарувай редовно с Billa Card и може да спечелиш специален ваучер за отстъпка за лоялни клиенти. Всичко е изписано на касовата ти бележка - в долната й част е описано какво печелиш и с каква отстъпка при твоята следваща покупка в BILLA. Запази касовата си бележка и използвай ваучера за отстъпка в описания срок. Ваучерът може да бъде използван във всеки BILLA магазин.

Търси на касовата бележка специалния ваучер за отстъпка за лоялни клиенти, който може да спечелиш при следваща покупка в BILLA. 

Всяка седмица през срока на промоцията BILLA обявява продукт или продуктова група на седмицата на www.billa.bg и в магазините BILLA. Ако си закупил този продукт / продукт от тази група с Billa Card поне веднъж през последните 3 месеца, при първата каквато и да е покупка с Billa Card  през промоционалната седмица ще получиш еднократно ваучер за отстъпка при следваща покупка на промотирания продукт. Размерът на отстъпката, конкретният продукт, за който важи, и срокът на валидност на ваучера са отпечатани на касовата бележка. Ваучерът дава право на една покупка на продукт в обичайно количество за домакинството и може да бъде използван във всеки магазин BILLA в България. За една Billa Card (голяма карта и три малки карти) се издава само един ваучер.

В промоцията не участват продуктите от седмична акция (червена цена) и месечната BILLA card акция.