BILLA ще дари 30 000 лева на децата от SOS Детски селища

Веригата ще подготви малчуганите за посрещането на първия учебен ден и Коледа

29/07/16 - BILLA България стартира кампания в подкрепа на децата от SOS Детски селища. Веригата вече дари 10 000 лева на сдружението, като есента предстои допълнително дарение от още 20 000 лева. С тези суми децата ще могат да се подготвят за първия учебен ден и за Коледa. 

Със средствата ще бъдат подкрепени близо 500 деца, за които се грижи сдружение SOS Детски селища. Като партньор на инициативата, BILLA ще осигури възможността на малчуганите да получат всички необходими ученически принадлежности за един успешен старт на новата учебна година, а след това и специални изненади за Коледните празници.

„Не само като представител на BILLA България, но и като родител, считам, че наш дълг е да помагаме на децата, които нямат към кого да се обърнат. Ние вярваме в способностите и потенциала на всяко едно дете и затова искаме да направим всичко, което зависи от нас, като социално отговорна компания, за да можем да предоставим по-добър живот и образование на тези деца“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Благотворителната инициатива е част от дългосрочната политика на BILLA България да инвестира усилия и ресурси в сфери, в които има належаща нужда. През годините веригата е подкрепяла разнообразни каузи и събития, стремейки се да дава положителен пример за отговорно поведение.

Обратно