BILLA продължава с експанзията. Веригата отвори 8-и супермаркет във Варна

Новооткритият магазин се намира на ул. Подвис“ 25

31/03/16 - BILLA България зарадва жителите на гр. Варна с още един магазин в града. Супермаркетът ще предложи на своите посетители познатото високо качество на достъпни цени. Клиентите ще могат да се възползват от свежа зона за прясно изцедени сокове, на място ще се приготвят и разнообразни месни и безмесни грил специалитети.

 

Всеки ден посетителите на новооткрития магазин ще имат на разположение пресни ястия от топлата витрина, приготвени на всеки 30 минути, по здравословен начин без пържене. Супермаркетът ще предложи и топъл хляб от BILLA пекарна, приготвен от сертифицирани от МОН пекари, свежи плодове и зеленчуци от над 100 градини в България и всичко необходимо за ежедневното пазаруване.

 

„Увеличаването на броя на магазините BILLA във Варна означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги“ – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България – „Ето защо  искаме да им предоставим още един магазин с качествени и свежи продукти на добри цени. Направили сме специална селекция на стоките, които ще се предлагат в новия магазин в морската столица, така че да удовлетворят нуждите на нашите клиенти.“

 

Всеки посетител на BILLA във Варна на ул. „Подвис“ 25 ще може да вземе своя лична BILLA карта, с която да пести пари при всяко пазаруване. В допълнение клиентите ще могат да се възползват и от над 1000 ниски цени всеки месец – седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени, месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени, отстъпка на продукти срещу събрани точки или Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота.

Обратно