BILLA отвори 102-рия си супермаркет в България

Новият търговски обект се намира в гр. София на ул. „Гюешево“ 14

13/04/16 - На официална церемония Бойко Сачански, Управител на BILLA България, и Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, прерязаха лентата на 37-ия супермаркет BILLA в София.

 

Новият супермаркет ще осигури на посетителите си всичко необходимо за ежедневното им пазаруване. Освен стандартния асортимент, BILLA на ул. „Гюешево“ 14 ще предложи на своите клиенти и грил зона за месни и безмесни грил деликатеси, приготвени на място от кулинарните специалисти на веригата, както и прясно изцедени сокове.

 

„Щастлив съм, че днес откриваме още един магазин BILLA – 102-ри в България, и така ще дадем възможност на още повече хора да пазаруват качествени стоки на достъпни цени. И този наш магазин ще се включи в кампанията „100 магазина BILLA“, като всяка седмица от 7-ми до 27-и април във всичките ни супермаркети ще провеждаме томбола с големи награди – хладилник, пълен с продукти, и електронни ваучери за пазаруване на стойност 100 лв., 200 лв. и 500 лв. За нашите клиенти сме подготвили и по 100 специални продукта всяка седмица на промоционална цена, обозначени със знак „Супер цена“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

 

Само преди дни веригата  приключи реконструкцията на магазина си на ул. „Опълченска“ 35 в столицата. Супермаркетът запазва същия богат асортимент от артикули, като в момента разполага и с нова Винотека, обособен кът за хляб, в който са събрани всички тестени изделия – собствена пекарна, индустриален хляб и сладки, както и охладени торти. Обновеният кът за плодове и зеленчуци предлага по-богат асортимент, както и прясно изцедени фрешове. След реконструкцията магазинът разполага и с витрина за прясно месо и риба на обслужване, както и с атрактивна деликатесна зона.

 

Веригата ще стартира и дългосрочна кампания в подкрепа на 100-те Национални туристически обекта в партньорство с Министерство на културата, Министерство на туризма, Министерство на земеделието и храните и Столична община. Целта е всяка година да бъде подпомаган по един туристически обект, нуждаещ се от консервация или реставрация. Като част от кампанията BILLA България организира и грандиозен благотворителен концерт с най-обичаните български изпълнители на 31 май в зала Арена Армеец.

Обратно